anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.am asa o intrebare:am facut sex neprotejat cu prietena mea in a 4-a zi a menstruatiei..atunci singera dar foarte foarte putin..si am ejaculat in ea..acum a mai trecut inca 3 zile si zice ca tot mai vede cate o picatura de singe pe lengerie...si ieri seara avea greturi. poate fi insarcinata? sau in timpul menstruatiei nu e posibil?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu poti generaliza un caz(o intamplare) particular, care asa cum am si mentionat se poate produce insa cu totul ACCIDENTAL deci nu il poti da nicimac ar ca exemplu. De asemenea ai indemnat-o sa isi faca un test de sarcina ca sa vada ce?: "iar pe testul de sarcina nivelul HCG se vede abia dupa o saptamana de la contactul sexual, asa ca ori isi face testul de sarcina ori un control ginecologic".Te asigur ca testul facut in aceste conditii va fi 100% NEGATIV. Ei bine te informez ca NIVELUL DETECTABIL (adica cantitatea minima necesara) de hormoni de sarcina hCG se realizeaza dupa trecerea a minim 21 de zile de la fecundare (de la momentul sexului). Faptul ca TU o indemni sa-si faca test de sarcina dupa trecerea a 3-4 zile de la sex imi intareste convingerea ca habar nu ai cand si in ce conditii se poate face un test. Vorbesti din auzite si acelea prost receptionate si gresit intelese. Acesta este motivul atentionarii nu ca as avea ceva personal cu tine.In rest multa sanatate.

8 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Simptomele de borteala nu apar asa reepede, doar dupa 3 sapt poti fi sigur daca a ramas /nu bortoasa facand test sarcina. te=ai riscat fratelo sper sa ai noroc

| corbulalbrosu a răspuns:

Toti trei care ati raspuns pana in acest moment ati debitat numai prostii si enormitati.Nu exista sanse de sarcina mai mari de de 5-10%. In timpul MENSTRUATIEI cel putin teoretic NU ESTE POSIBILA formarea unei sarcini. O eventuala sarcina instalata in aceasta perioada reprezinta un accident in buna functionare a organelor de reproducere, lucru ce se poate intampla/produce extrem de rar o data la mii si mii de raporturi sexuale. Puteti sta linistiti deoarece probabilitatea unei sarcini este aproape 100% INEXISTENTA.

| Emilian65 a răspuns:

Nu poate fi gravida. De sangerat a mai sangerat pentru ca nu se terminase ciclul menstrual. Cu timpul ii va trece si nu va mai sangera.

| SomeRomanianGuy a răspuns:

Da frate, dupa 4 zile deja fatul e in uterul ei, de aia are greturi.

Lasand gluma la o parte, abia peste 2 saptamani poti afla cu exactitate daca ea a ramas bortoasa sau nu caci probabilitatea exista

| edy141 a răspuns:

Sunt sanse mari sa fie insarcinata.Mai asteptati pana la data in care trebuie sa-i vina menstruatia, si vedeti ce se intampla.Eu va recomand ca cu 4 zile inainte de acea data sa faca un test de sarcina.

| Katiekitty a răspuns:

In timpul menstruatiei ovarul elimina un ovul in fiecare luna, exista sanse ca ea sa fie insarcinata, iar pe testul de sarcina nivelul HCG se vede abia dupa o saptamana de la contactul sexual, asa ca ori isi face testul de sarcina ori un control ginecologic.Bafta!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Katiekitty):

Ai reusit un adevarat record ca intro singura fraza sa afirmi 2 prostii, una mai mare decat cealalta. Daca esti paralela cu problema, ar fi indicat sa te abtii.

| Katiekitty a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Uite care-i treaba,faza s-a intamplat la mine,nu vb din basme,daca vrei sa iei in considerare raspunsul, bine, daca nu poti sa il ignori, eu am ramas insarcinata dupa ce am intretinut raporturi sexuale cu sotul meu chiar in penultima zi a menstruatiei si am ramas insarcinata, dupa circa 5 zile am inceput sa am iar scurgeri, din pacate eu m-am confruntat cu o sarcina extrauterina, asa ca nu mai imi spuneti voi mie ca este imposibil, de aia ti-am si spus sa isi faca un test sa fii cat mai sigur, in rest e problema ta daca iei in seama sau nu.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Katiekitty):

Nu poti generaliza un caz(o intamplare) particular, care asa cum am si mentionat se poate produce insa cu totul ACCIDENTAL deci nu il poti da nicimac ar ca exemplu. De asemenea ai indemnat-o sa isi faca un test de sarcina ca sa vada ce?: "iar pe testul de sarcina nivelul HCG se vede abia dupa o saptamana de la contactul sexual, asa ca ori isi face testul de sarcina ori un control ginecologic".Te asigur ca testul facut in aceste conditii va fi 100% NEGATIV. Ei bine te informez ca NIVELUL DETECTABIL (adica cantitatea minima necesara) de hormoni de sarcina hCG se realizeaza dupa trecerea a minim 21 de zile de la fecundare (de la momentul sexului). Faptul ca TU o indemni sa-si faca test de sarcina dupa trecerea a 3-4 zile de la sex imi intareste convingerea ca habar nu ai cand si in ce conditii se poate face un test. Vorbesti din auzite si acelea prost receptionate si gresit intelese. Acesta este motivul atentionarii nu ca as avea ceva personal cu tine.In rest multa sanatate.