| n1n1n1 a întrebat:

Am asa o intrebare care ma framinta deja de citeva zile.Am avut contact sexual cu prietenul meu si nu a ejaculat in mine, dar in timp ce faceam a spus ca simte ceva, apoi a facut vreo 5 min cu mina dupa care a dat drumul pe mine, deci cind m-am sculat am simtit ca din mine iese putina sperma ( asa ca sa intelegeti am facut in pozitia doggy style)... pot ramine insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Intrebarea care se pune este aceea daca ai fost in perioada fertila? In cazul in care sexul s-a produs in afara perioadei fertile posibilitatea de a ramane insarcinata este foarte mica spre IMPOSIBILA. In schimb daca erai in perioada fertila probabilitatea unei sarcini devine mai mult decat POSIBILA. In concluzie, pentru ca o fata sa ramana gravida trebuie sa fie intrunite 2 conditii in mod obligatoriu, cu precizarea ca acest lucru trebuie sa se petreaca in acelasi timp si anume : 1- In primul rand CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca fata/femeia sa fie in PERIOADA FERTILA, sau deja sa existe un OVUL VIABIL in uterul ei care sa poata fi fecundat de un spermatozoid. 2- Sperma trebuie sa ajunga/intre obligatoriu IN VAGINUL EI, deoarece doar asa spermatozoizi existenti in sperma vor putea trece din vagin in uter. In concluzie pentru ca o femeia sa poata fi insarcinata IN PRIMUL RAND TREBUIA SA FIE IN PERIOADA FERTILA (obligatoriu) in momentul producerii sexului.Multa sanatate.

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca erai in perioada fertila, cu siguranta ai ramas gravida.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Depinde in ce perioada a ciclului menstrual erai. Daca erai in perioada fertila, cred ca poti sa te numesti deja mamica.Bafta! happy

| rvsmady a răspuns:

Buna.
Sa presupun ca s-a terminat in tine, ai putea sa ramai daca esti in perioada fertila sau ovulatiei ( cu risc maxim de a ramane) dar daca nu esti nu este un risc asa mare, plus ca cu ai zis tu s-a terminat pe tine nu?
fa-ti calculul sa vezi daca erai in perioada fertila/ ovulatie.
perioada fertila incepe a 4 zi dupa terminarea menstrauatiei si tine 7 zile.
iar ovulatia este de obicei la mijlocul ciclului menstraual adica daca ai un ciclu menstraul regulat de 28 de zile ovulatia ar fi a 14 zi. ex in ziua 13 14 este risc maxim. sper ca te-am ajutat.te pup:*