| no name a întrebat:

Buna am auzit ca daca ai prieten sil inseli ma refer daca te culci cu altu si el vine si vrea sa se culce cu tine isi poate da seama ca l-ai inselat prin faptul ca nu te mai uzi asa tare e adevarat? eu nu prea cred adica... voi ce spuneti

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, total fals...nu stiu cine te-a mintit in halu` asta; nu are cum sa afle in acest mod.La fiecare act sexual te uzi daca te exciti, fie ca te culci cu altul sau nu; daca exista preludiu si te exciti, te uzi destul de tare.

7 răspunsuri:
| Damian a răspuns:

Asa e, deci tu esti genul care inseala, huuăă

| Lora a răspuns:

Nu stiu nu mi-am inselat partenerul si nici n-o voi face, dar aceste zvonuri au ajuns si pe la urechile mele, deci s-ar putea sa fie adevarat. O zi buna

| zayidee a răspuns:

Pai daca ti-a placut mai mult cum te gadila amantul, cred si eu ca nu te mai uzi asa tare. dar nu are nici o treaba inselatul cu udatul. mie mi s-a intamplat sa fiu cu iubitul meu, si sa nu ma umezesc asa tare, cu toate ca il doaream mult. depinde de moment, de grijile care le ai pe cap, timp, si altele.

| pengu a răspuns:

Buna,
cum adica nu te mai uzi la fel de mult? doar daca nu te mai simti la fel de atrasa de el si normal, nu te mai exciti la fel. alta explicatie logica si rationala eu chiar nu pot gasi.winking

| EleNa_7853 a răspuns:

Eu cred ca daca ar fi asa nu ar mai insela femeile barbatii ca acestia i-si dau seama. asta e o mare prostie

| no name explică:

Nu am pus intrebarea asta pentru ca vreua sal insle sua pentru ca is genu ce inseala pur si simplu am fost curioasa daca se poate asa ceva si daca este adevarat...nimic altceva daca nmu stiti raspunde ca lumea mai bine nu o faceti nu am nevoie de prostiile voastre!

| biancadraguta a răspuns:

Eu una nu cred nu are cum sa isi de-a seama doar daca nu simti o respingere fata de el s-au esti mai rece cu el in timpul actului sexual atunci poate o sa-si dea seama altel nu are cum