Nu are nici-o legatura visul cu o posibila sarcina. Acestea sunt doar vorbe "din popor" care nu au nici-o insemnatate. Ramai insarcinata daca nu te protejezi corect sau daca iti doresti sa ramai. Nu te lua dupa toate comentariile oamenilor, multi abereaza. Fii inteligenta si selecteaza ceea ce este adevarat de ceea ce este fals. Fundita?"
Eu am auzit ca daca faci sex neprotejata ramai insarcinata, exista riscul sa ramai insarcinata si daca te protejezi, dar este mult mai mic (prezervativul reduce riscul sub 1% sau cam asa ceva). Este adevarat?
Eu aveam cosmaruri cu un soarece pentru ca m-am speriat intr'o seara de unu . Da inca nu a aparut niciun copil. Lasand gluma la o parte.atata timp cat nu exista raport sexual nu ai cum sa ramai insarcinata.
Si daca eu is baiat si visez asa ceva? Inseamna ca o sa raman insarcinat?
Daca as fi fost fata si n-as fi dorit sa am copii, asta inseamna ca ar fi trebuit sa nu mai fac sex ever, ca oricat m-as fi protejat, as fi ramas insarcinata?
Logic daca o iei, pica tot dictionarul de vise.
Lasa prostiile, lasa intelegerea viselor.
Oo, este doar o superstitie. vei vedea ca daca cauti alte interpretari fie si pe net vei gasi o multime de lucruri care nu au nici o legatura una cu cealalta.
Nu e adevarat. iti spun eu ce inseamna afaceri slabe, pierderi banesti;
- alb- casatorie fericita;
- fugind- noapte fara odihna;
- in capcana- izbanda contra dusmanilor;
- jucandu-se- asteapta petitori;
- multi- foamete;
omorand- veste buna, scapi de musafiri;
- prinzand- dobanda, castig la jocuri de noroc;
- rontaind- bucurie mare;
- vazand- dusman ascuns, subaltern hot;
- visand negri- cineva din familia ta te fura.
Atata timp cat nu a fost niciun raport sexual de unde sa ramai insarcinata? Crezi ca copiii sunt adusi de berze?
Eu cred f mult in vise si crede-ma de cele mai multe ori chiar trebuie sa se intample ceva dupa ce visez un lucru.da asa se zice ca daca visezi soareci sau iepurasi mici inseamna ca vei ramane gravida sau poate esti si nu stii, dar asta nu este regula sunt vorbe din popor.eu cand eram insarcinata nu am vut sa stiu la echo ce este am vrut sa fie o surpriza pentru noi toti, dar cand eram in luna a 8 am visat intr-o seara ca a venit la mine un baietel pe care nu il cunosteam si mi-a adus un buchet mare de crini.atat a fost visul meu iar cand am nascut am nascut un baietel. vezi uneori chiar au legatura visele
Bun.Deci.Sunt doar niste superstitii. Nu poti sa iei tot in considerare. Daca te visezi in oglinda inseamna ca mori?. Stupid. Acum depinde cum percepi si tu situatia
Sa inteleg ca ai avut un contact sexual si crezi ca esti insarcinata.
Te-ai gandit prea mult la asta iar subconstientul tau 'lucreaza' nu ai de ce sa fii ingrijorata.
Fa un test de sarcina ca sa nu mai ai probleme
Da ma asa e si faza cu daca ai doua alunitze una langa alta si sunt pe umar iti zice ca vei avea gemeni, sincer am o gramada de alunite de genu si nu cred in astea, deci sunt doar mituri!
An89 întreabă: