anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit la unii ca daca nimereste sperma-n ochi poti ramine insarcinata.Mi-as dori mult sa primesc raspuns din partea unui expert, e adevarat asta? Mersi anticipat.

25 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O mincina mai mare ca asta nu am mai auzit demult, e total fals

| DeeaMarry a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun, dar acele persoane si-au batut joc de tine.

| eurynomus a răspuns:

Ce treaba are ochii cu insarcinerea? nici vb de asa ceva, trebuie sa nimereasca in pasa ca sa ramai, daca vrei detalii contacteza ma pe mess

| anss23 a răspuns:

Dacă ştii atât de puţin despre sex, încât ai ajuns sa-ţi pui întrebări atât de ridicole, nu ar trebui s-o faci.big grin

| Ralucarrie a răspuns:

Fata draga ce legatura are vaginul tau cu ochii?! ca doar nu crezi ca dk ii sugi... ramai gravidalaughing

| foxsilver a răspuns:

Cred ca e posibil, cu o singura conditie, si anume ca viteza spermatozoizilor sa fie atat de mare incat din ochi sa ajunga intre picioare.happy

| Cigαяєttє a răspuns:

Ori n-ai ce face ori n-ai ce face sincer.happy

| Claudiw a răspuns:

Nu da' poți să ramâi chioară.winking

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Doar dacă ovulul s-a "mutat" în ochi - ceea ce, eu NU ştiu să se fi întâmplat...

Deci, NUUU este adevărat!

| h3r a răspuns:

Omg.
De ce doresti un raspuns din partea unui expert? Ti-e teama, nu-i asa? Pentru ca erai cat pe sa ajungi si tu asa sau cel mai probabil ti s-a intamplat si acum ti-e teama.
Nu draga mea, nu poti ramane insarcinata. Si nu te mai lua dupa toate prostiile pe care le auzi. Mai bine vezi-ti de copilarie si nu incerca nimic din ce iti va parea rau mai tarziu.

Ai grija de tine.

| τττ a răspuns:

Draga AnonimGirl_4241, cine te-a mintit? Cum drac. ului sa ramai insarcinata daca iti intra sperma in ochi?laughingPoti raman gravida daca iti intra in vagin.

| leftside a răspuns:

Nu ma mai pot oprii din ras laughing rolling on the floor cine ti-a spus a ras de tine laughing laughing

| plosnitapufoasa a răspuns:

Bineinteles ca o ramai gravida...laughing
da numai daca ti se umfla ochiu.laughing
laughing

| ImLost a răspuns:

Da o sa ramai, o sa scoti copilul pe ochirolling on the floor)))))

| mahmy97 a răspuns:

E cea mai handicapa, ta chestie pe care am auzit-o vreo data nu draga nu ramai insarcinata

| DincoloDeNori a răspuns:

Daca te duci cu ochiul cu sperma la vagin si iti curge sperma pe vagin, da, ramai gravida.

Răspuns utilizator avertizat
| Max_Max_1989 a răspuns:

laughing))))))))))))))))

| dakkar a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata daca ejaculeaza in ochi, nu are nici o legatura si nici un sens happy

| Bogdi999 a răspuns:

E imposibil laughing Nu stiu unde ai auzit asa prostie laughing Funda?

| afelix a răspuns:

Nu. Unde vrei să crească bebeluşul, în creier? laughing

| botezatu19 a răspuns:

Gandeste-te si tu acum cum poti sa ramai insarcinata daca se termina la tine pe ochi

| anamariaaaaaaaaaa a răspuns:

Interesant el special ti'a ejaculat pe fata sau cumva intimpaltor drept pe ochi, cum gindesti copilul se dezvolteaza in uter deoarece permatozoidul ajungind la ovul se contopesc si mai apoi formeaza embrionul si fatul dar in cazul tau avea sa fie un copil cu 23 de cromozomi care avea sa creasca in cap big grin