| monyk a întrebat:

am avut cateva relatii pana acum, dar i-am uitat pe toti, unul singur mi-a ramas in suflet, un baiat pe care 2 ani l-am iubit, apoi am fost cu el un an, de 3 ani il iubesc, desi ne-am despartit, mereu il voi pastra in suflet si nu il voi uita, chiar daca il stiu de mult timp si am fost cu el un an, mereu cand il vad simt fiori si parca ma indragostesc de el pe zi ce trece tot mai mult, in loc sa il uit ca el m-a parasit...sadas vrea sa imi spuneti parerea voastra, si daca ati avut si voi o persoana care mereu va fi speciala in sufletele voastre, pe care nu ati putut-o uita cu trecera timpului?!

Răspuns Câştigător
| Adyna_2391 a răspuns:

Sti cum se spune ca prima dragoste adevarata nu se uita niciodata.asa e viata din pacate de cele mai multe ori se intampla sa iubesti si sa nu fi iubitsad...eu stiu ca e trist dar gandeste-te ca nu te-a meritat si ca esti prea buna pentru el...Fii puternica! Nu te lasa doborata de indiferenta unui baiat. Pupici

5 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Da si eu iubesc un baiat de 5 ani de zile... dar m-am obisnuit s atraiesc fara el. Dupa 3 ani i-am spus sentimentele mele pentru el si el m-a indepartat de el comportandu-se urat cu mine. Am suferit 8 luni si apoi am plecat in alta tara pentru un an. in vara am fost acasa si a vorbit cu mine si si-a cerut iertare pentru tot ce a facut ca el ma iubeste dar el este vagabont si eu sunt o fata cuminte si nu vroia sa imi faca rau, de aceea s-a purtat asa cu mine. Mi-a zis ca ar face orice ca s araman in romania dar i-am spus ca e imposibil desi el imi spune mereu ca ma va astepta(eu am 18 ani si el 21). Cred ca m-am obisnuit s atraiesc fara el plus ca acum am intalnit alt baiat care chiar tine la mine si eu la el. Stiu ca pe el nu o s ail uit niciodata...si intotdeauna va fi in sufletul meu.

| Tessy a răspuns:

Frumoasa poveste si trista.Si eu m-am despartit de cateva zile de un baiat cu care am fost un an si trei luni.Nu stiu ce sa zic... orice despartire e dureroasa...mai ales daca e "prima dragoste". Timpul isi va spune cuvantul:*

| pissicutzzamik a răspuns:

In situatia asta sunt si eu.
Am prieten de aproape 5 ani(fara 1 luna).de fapt.am avut.
Ne-am iubit foarte mult. dar de la certuri am ajuns sa nu ne mai intelegem...si acum suntem despartiti.chiar daca ne doare...
Si inca ne iubim foarte mult.
Am ramas prieteni foarte buni...
Dar cred ca l-as ierta oricand... daca ar vrea sa se intoarca...
Cel putin.nu o sa-l uit niciodata.

| unromandestept a răspuns:

Timpul vindeca dureri nu si cicatrici! Savureaza clipa si fa ti planuri de viitor!

| adrian_8167 a răspuns:

Stiu cu e si eu am avut o fata si am stat cu ea 4 ani. dar relatziaa facut booooooooooooooom