anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut contact sexual neprotejat acum 2 luni (sau aproape 2 luni nu stiu exact) nu am facut test de sarcina. Mi-a venit ciclul de 3 ori de atunci si a durat cam 3 zile, a doua a venit mai repede cu vreo 10 zile. E posibil sa fiu insarcinata? sad

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Teoretic se poate aprecia ca fiind imposibila producerea a 3 menstruatii in cazul in care s-ar fi instalat o sarcina ipotetica. In alta ordine de idei deoarece in decurs de circa 2 luni s-au produs 3 menstruatii rezulta ca actul sexual a fost intretinut cu foarte putine zile inainte de inceperea menstruatiei (prima dintre cele 3). Fiindca este determinat/demonstrat stiintific ca in urma unui sex intretinut in zilele saptamanii dinaintea/ premergatoare menstruatiei este IMPOSIBIL sa se formeze o sarcina, rezulta cat se poate de clar ca urmatoarele menstruatii s-au produs exact din acest motiv si anume; este exclusa posibilitatea de a exista o sarcina in uter, in concluzie nu poti fi insarcinata. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Nu poti fi gravida daca in acest interval de timp ti-a venit ciclul de trei ori.

| Steam321 a răspuns:

Fa și tu un test de sarcina și vei afla dar eu zic ca nu ai de ce sa te temi

| CinVasileeee a răspuns:

Nu stiu, asta s-a intamplat si la cumnata mea la fel chiar si eu sunt curios!
astept si eu raspunsu de la tine :*