Intarzierea este mica ca sa te gandesti deja la o sarcina. Stresul major poate determina mici intarzieri ale menstrei, de 3-5 zile chiar.
Totusi, o sarcina nu poate fi exclusa. Simptome nu ai putea avea atat de devreme, de-abia dupa 2-3 saptamani de intarziere a menstrei. Durerile de burta sunt mai degraba semne de sindrom premenstrual, asa ca e posibil sa apara menstra zilele astea. daca nu apare, in a opta zi ed intarziere poti face un test de sarcina din prima urina de dimineata. daca este negativ, va trebui sa-l repeti dupa 3-4 zile.
Draga @born4tpu, ti-am citit intrebarile si am vazut, ca ai mai avut o problema de acest gen, ceva legat de data de 28 sau 29, daca doresti un raspuns concret, da-mi un mesaj privat, insa imi este teama, ca esti insarcinata in doua saptamani, nu lua in serios, ce ti-am scris...astept mesaj, iti voi face un calcul al CM, ca sa-ti dai seama, daca esti insarcinata sau nu.
Cine crezi ca poate sti? ce s-a intamplat in vaginul tau? daca a ajuns vreun spermatozoid pe acolo.
Nu esti insarcinata. Mie mi.a intarziat si 2 saptamani. Mai asteapta o sa-ti vina.si daca totusi nu iti vine, fa un test de sarcina.
Da.Poate fii si din cauza stresului dar mai bine cumpara'ti un test de sarcina ca sa fii sigura.
Nu nu esti insarcinata stai linistita.dar mai bine sa faci un test de sarcina! data viitoarefol niste prezervative bune cu chestia asta nu e de glumit!