Pentru informarea ta cat mai exacta si mai ales CORECTA, citeste cu atentie urmatoarele 2 raspunsuri explicative :
1.) Fiecare fata/femeie trebuie sa stie ca sarcina NU se poate forma ORICAND, ORICUM sau din ORICE, fiindca este stabilit stiintific si medical ca sarcina poate sa ia nastere NUMAI daca sperma este ejaculata si ajunge in vagin in una sau in toate cele 5-6 zile care apartin de PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual.
Este binecunoscut faptul ca ciclul menstrual este format din 2 perioade INFERTILE si o PERIOADA FERTILA, care pot fi stabilite numai daca este cunoscut cat mai precis STRUCTURA ciclului menstrual. Stabilirea structurii ciclului, a perioadelor infertile si a celei fertile se poate face doar in cazul in care ciclul menstrual este REGULAT. Structura se prezinta dupa cum urmeaza :
-- CICLUL MENSTRUAL reprezinta o perioada de timp. Un ciclu menstrual complet reprezinta numarul total al zilelor cuprinse, situate intre 2 prima zi de pornire a 2 menstruatii consecutive.
-- Lungimea MENSTRUATIEI ca numar de zile, indiferent ca se produce pe durata a numai 2-3 zile sau sangerarea tine 7-8 zile, NU prezinta si nici NU are vreo importanta sau vreo relevanta din simplul motiv ca reprezinta doar o etapa nesemnificativa a ciclului menstrual.
In cazul in care ciclu menstrual care are lungimea mai mare de 23-24 de zile, atunci ciclul este format din 4 perioade distincte dupa cum urmeaza :
1.) -- CICLUL MENSTRUAL incepe cu prima perioada a sangerari MENSTRUALE care poate avea lungimea intre 2-3 sau 7-8 zile,
2.) -- este urmata de a 2-a perioada care poate sa aiba un numar variabil de zile (depinde de lungimea ca numar de zile a ciclului menstrual) cea care reprezinta si corespunde perioadei de INFERTILITATE RELATIVA. Aceasta perioada poate sa aiba orice numar de zile cuprins intre 0 si pana in 5-10 zile in majoritatea cazurilor, dar poate sa aiba si mai multe atunci cand ciclurile au lungimea mai mare de 35 de zile,
3.) -- urmatoarea parte a ciclului menstrual este reprezentata de PERIOADA FERTILA, cea care are o durata de 5-6-7 zile in cazul in care ciclul menstrual este REGULAT si abaterea lungimii fata de un anumit numar de zile nu este mai mare de +/- 1 sau 2 zile. Este singura perioada a ciclului in care se poate forma sacina.
4.) -- ciclul menstrual se termina cu a 4-a perioada care este ultima si reprezinta PERIOADA de INFERTILITATE ABSOLUTA a ciclului, care are intotdeauna lungimea fixa de 14 zile. Acestea sunt zilele total infertile, cele in care este cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina, chiar si daca sperma ajunge in vagin in fiecare zi din aceasta perioada.
Rezulta ca singura perioada in care se poate forma SARCINA este cea de 5-7 zile adica cea a PERIOADEI FERTILE cea pe care o poate stabili/calcula orice femeie care are ciclul REGULAT.
In toate zilele care apartin de primele 2 perioade adica cea A MENSTRUATIEI si a perioadei INFERTILITATII RELATIVE, d.p.d.v. teoretic formarea sarcinii este IMPOSIBILA in proportie de peste 95-97%, chiar si in cazurile in care sperma este ejaculata in vagin.
Iar in ultima perioada cea a INFERTILITATII ABSOLUTE formarea sarcinii este 100% IMPOSIBILA.
Trebuie mentionat faptul ca in cele 2 perioadele INFERTILE cat si in zilele de sangerare menstruala ale unui ciclu menstrual de tip REGULAT, atat posibilitatea cat si probabilitatea sa se putea forma sarcina NU exista chiar si atunci cand SPERMA este ejaculata in vagin in mod intentionat sau din greseala.
2.) Actele sexuale intreinute in zilele de 20 si 2i Mai au avut loc cu 2 si 1 zi inainte de ziua de 22 Mai, cea in care a pornit efectiv menstruatia si astfel reiese ca in mod ABSOLUT sigur actele sexuale au fost intretinute in PERIOADA DE INFERTILITATE ABSOLUTA a ciclului menstrual. Din acest motiv a fost imposibil sa poata sa ia nastere o sarcina fiindca in acel moment ai fost 100% infertila, situatie explicata in urmatorul raspuns :
IMPOSIBILITATEA FORMARII SARCINII IN ULTIMELE 10 - 11 ZILE
Este determinat stiintific si medical, in mod concret faptul ca OVULUL este produs si eliberat din FOLICULUL OVARIAN in una dintre cele 2 trompe uterine (in mod alternativ) indiferent care este tipul sau lungimea ciclului menstrual, INTOTDEAUNA cu exact 14 zile inainte de data la care va incepe menstruatia in cazul in care NU este fecundat ovulul. Cele 14 zile situate intre ziua de OVULATIE si ziua de incepere a urmatoarei menstruatii se numeste PERIOADA LUTEALA si are LUNGIMEA FIXA de 14 zile. De asemenea este determinat tot stiintific si medical ca OVULUL este VIABIL adica poate fi FECUNDAT de spermatozoid NUMAI in ziua producerii sale, adica in urmatoarele 24 de ore de la eliberarea din OVAR. In cazul in care ovulul nu este fecundat, atunci incepand cu a 2 zi ovulul nefecundat, intra intr-un proces de IMBATRANIRE ACCELERATA, si in 2-3 zile se instaleaza starea de DEGENERARE totala si... SE DESTRAMA. O parte a resturilor rezultate este resorbita de endometru, iar cealalta parte devine CORPUL GALBEN care se fixeaza de peretele uterului si incepe sa produca progesteron pana in preziua urmatoarei menstruatii. Reiese ca dupa ce trec 3 maxim 4 zile de la eliberarea din ovar, OVULUL PUR SI SIMPLU... DISPARE DIN UTER. Acest proces se produce cu 9-10 sau chiar 11 zile inainte de terminarea ciclului menstrual, adica ziua in care incepe menstruatia. Fiindca in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual absolut sigur NU poate sa mai existe un ovul viabil in uter, reiese cat se poate de simplu si clar ca in acele 9-10 zile chiar si daca ajunge in vagin sperma indiferent de cantitate, formarea sarcinii in lipsa OVULULUI devine 100% IMPOSIBILA.
Secretia maronie care s-a scurs dupa terminarea menstruatiei a reprezentat un amestec de resturi de sange menstrual amestecat cu secretia vaginala normala prin intermediul caruia s-a curatat definitiv atat uterul cat si vaginul.
Multa sanatate!
In timpul ciclului menstrual, ovulul nefecundat este expulzat.
Tu despre ce nidatie vorbesti, daca erai imediat dupa ce s-a terminat menstruatia si ovulul fusese deja eliminat din corp?
Scurgerile maronii sunt ramasite de sange oxidat, pe care corpul le elimina.
Iti dau un singur sfat pentru un viitor linistit si fericit: protejati-va INTOTDEAUNA cu PREZERVATIV ca nu va musca, doare, mananca, nu are efecte secundare si nici nu va costa o avere!
Ma gândisem doar ca cele 2 contacte au fost apropiate de menstruație
Stimata d-na @Jasmina, oare vei reusi vreodata sa inteegi ca prin sangerarea menstruala in niciun caz (NICIODATA) NU se elimina ceva ce NU mai exista de circa 10 ZILE in uterul femeii.
Pentru a NU repeta in mod constant IMBECILITATEA afirmata in privinta OVULULUI, te sfatuiesc sa citesti raspunsul transmis numitului @ orailibrail, ca sa INVETI (chiar si la varsta d-tale inaintata) din ce este compus/format amestecul de sange menstrual care se elimina prin procesul menstrual.
Sper ca va fi cineva care sa va atraga atentia in privinta acestui comentariu.
Daca ti-a venit mensteuatia, nu mai putem vb de formarea unei sarcini.
Prin mensteuatie ai eliminat ovulul ce trebuia fecundat.
Prin intermediul sangelui menstrual sunt eliminate din uter :
-- tesutul denumit ENDOMETRU, adica mucoasa care a acoperit peretele interior al uterului,
-- fragmente (resturi) de vase de sange (artere si vene) care au alimentat cu sange tesutul endometrial,
-- substanata denumita PROSTAGLANDINA, cea care a avut rolul de a produce desprinderea endometrului de pe suprafata uterului,
-- substanta ANTICOAGULANTA care are rostul si rolul sa impiedice coagularea sangelui si aparitia cheagurilor de sange.
-- resturi de celule epiteliale moarte, enzime, etc,
OVULUL eliberat din OVAR, moare si se destrama/dezintegreaza si efectiv DISPARE din UTER, dupa trecerea a 4-5 zile, adica cu circa 9-10 zile INAINTE de ziua in care incepe procesul de eliminare a sangelui menstrual