| raluca20222006 a întrebat:

Buna, am avut contact sexual pe 16 martie,nu o ejaculat in mine dar am luat pastila de a doua zi ca m-am gândit la acel lichid preseminal,întrebarea e, pot face astăzi 28 martie un test de sarcina dar care răspunsul sa fie corect?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Un test de sarcina se face la 21 de zile de la data contactului sexual pentru a avea rezultate corecte, respectiv, ii dai timp organismului sa produca HCG in cantitate suficienta ca sa-ti pozitiveze sau nu testul.
Deci, pentru un test corect, asteapta 21 de zile, incepand din acel 16 martie.
Pastila de a doua zi este o bomba hormonala si ai facut rau ca ai luat-o, vei intelege asta la urmatorul tau ciclu menstrual, care va veni la alta data decat cea obisnuita, in cantitate diferita, etc.Plus dezechilibru hormonal general, in organismul tau.
Pacat ca nu va informati, pacat ca nu va protejati, pentru voi o faceti, pentru nimeni altcineva.

| raluca20222006 explică (pentru greece12):

Eram virgina și am uitat sa menționez ca nici nu o putut sa între in mine

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Testul de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Orice test facut inainte de 21 de zile va fi eronat si inutil.

| SharpEagle a răspuns:

O alta intrebare relevanta ar fi: cand a fost ultima zi de ciclul (in ideea ca are o periodicitate cat de cat in niste limite)?

| raluca20222006 explică (pentru SharpEagle):

Ultimul ciclu o fost din 24 feb pana in 28 feb, nu e regulata

| SharpEagle a răspuns (pentru raluca20222006):

Pai, pare ca erai la limita de incheire a perioadei fertile, daca nu gresesc. Ar fi trebuit sa-ti vina zilele astea, nu? (ma rog, presupunand o ritmicitate, cat de cat).

Dar m-ai blocat cu treaba asta "nici nu o putut sa intre in mine". Adica...nu te-a penetrat deloc si si-a dat drumul pe el? big grin (adica, pe tine, dar mai pe exterior, asa?)
Sau zici ca n-a putut la inceput, a fost mai greu, dar dupa aia a decurs firesc? Iar dupa, spre final, a iesit brusc?

Foarte puțin o reușit, e ejaculat dar nu in mine sau in zona aia

Atunci te-ai speriat degeaba, sunt sanse extrem de mici, ar trebui sa aiba niste spermatozoizi mutanti, de tip Superman, care sa fie in stare sa strabata distanta (considerand ca mediul era oricum mai acid, ca asa se intampla cand nu e perioada de ovulatie, iar aciditatea nu e compatibila cu sperma).
Pentru ei 15 cm (cat ar fi lungimea medie a unui vagin pana la cervix) inseamna 15 km de-ai nostri. laughing Deci, aveau cale lunga, in conditii "meteo" nefavorabile.

încă sunt stresată ca am rămas.

N-ai ramas decat...stresata, eu asta cred. laughing
Plus ca ai mai luat si pastila de a doua zi.
Deh, asta patiti cand nu puneti "caciulita", ce sa va fac. big grin

Deci faza e ca o încercat din prima cu prezervativ și după o încercat fără …

Adica, s-o fi gandit ca nu intra din prima de la prezervativ, este?
No, tuuuulai, domnie! rolling on the floor

happy Glumesc.
Am inteles. Ardielianco ce esti tu.winking

| BasedTavian a răspuns:

Mami