Parerea de rau, regretul care te urmareste momentan, ca ai daruit virginitatea ta unui dobitoc neispravit, se va estompa si va dispare incet incet, insa numai/doar in decursul timpului. Uitarea reprezinta procesul caracteristic si esential al creierului uman prin care se produce in decursul timpului reglarea si rezolvarea tuturor starilor emotionale negative existente la un moment dat si reinstalarea starii sanatatii mintale initiale. Uiatarea rezolva totul insa necesita timp dar acesta este mai lung sau mai scurt, in cazul in care te vei bucura din ce in ce mai des si mai mult de momentele fericite si placute pe care le traiesti si experimentezi cu actualul prieten/iubit. Multa sanatate!
Orice experiență trăită are un scop pentru tine. Fiecare persoană ce trece prin viața ta, de asemenea. Bucură-te de experiența avută dacă în acel moment ai perceput-o ca pe ceva ok pentru tine. Învață să vezi covrigul ci nu gaura lui. Faptul că prietenul tău te acceptă exact așa cum ești, este cel mai important lucru.
Nu te mai gândești atât și gata. dacă chuar vrei poți să și consideri că cel din prezent a fost primul
Cum e aia in trecutul apropiat? Trecutul este tot mereu indepărtat, iar viitorul apropiat.
Fii sigura ca acesta a acceptat! doar pentru a profita si in curand o sa-ti spuna ca doar atat a fost sa fie si va fi doar o amintire pentru tine.
De ce dumnezeu mergi dupa golani si cocalari?
Daca ei nu au fost virgini, cum pot sa-ti pretinda tie sa fii virgina?
Adica ei care s-au f... cu altele nu sunt curvari?
De vina esti doar tu, ca aduni gunoie care nu te respecta si te trateaza ca o carpa, acceptand sa fii jignita.
Fii mai selectiva, nu te mai du dupa toti cocalarii jegosi, ca sa nu mai fii tratata rau.
De uitat nu ai cum sa uiti ca ti-ai inceput viata sexuala cu cine nu trebuie. Asta este, trecutul nu se poate sterge, dar inveti sa-l accepti si sa mergi mai departe.
Cred ca esti prea slaba ca personalitate...
Pai sa-mi zica mie unu ca vai nu mai sunt virgina ahahha, oricum SPALATA E CA NOUA
Anyway, du-te si fa psihoterapie daca nu poti trece peste acest moment.
Shimba ti un pic mentalitatea. Gandeste te la tine nu la ce zic barbatii. Aia educati nu au prejudecati. Incearca sa nu ai nici tu. relatia aia a fost doar o experienta, in viata avem tot felul de experiente nu toate sunt roz, mergi inainte si nu regreta nimic
Păi nu poti, femeile raman mai marcate de chestia asta decât un tip, unu poate sa facă sex și cu una care o urăște chiar și nu ne afectează așa de tare emoțional.
Sa spui adevărul întotdeauna, bine măcar că i-ai zis chestia asta, multe se dau sfinte.
Secolul 21.
Anul 2020.
Esti femeie, esti frumoasa, esti sanatoasa. Nici un barbat adevarat nu ti-ar scoate ochii pentru asa ceva. Si nu te invinovati nici tu, a fost o experienta. Bucura-te ca acum esti cu persoana potrivita.
Ce amuzant. Mai ales partea cu "bărbat adevărat", unu de care spui tu are standarde.
Fata nu s-a culcat cu o armata, a avut si ea un baiat. Un barbat cu standarde ar trebui sa nu o accepte?
Și care e diferență dintre unu sau o sută? In afara de faptul că are mai multe șanse să aibă o boală cu transmitere sexuala. Unu? Și cat timp? 3 luni? Nu, nu ar trebui sa o accepte, câtă vreme nici o femeie cu standarde nu acceptă unu care a fost folosit și rănit de una sau mai multe tipe, de ce să o facă un bărbat "adevarat"?
Eu știam că bolile prin transmitere sexuală se pot lua doar dacă fac sex neprotejat, ceea ce eu n-am făcut. Nu înțeleg ce e cu reacția asta fără să-mi știi povestea.
Demonstratie directa a unei mentalitati foarte limitate. Oamenii au mai auzit si de protectie, tu din epoca de piatra probabil nu cunosti, dar e ok. Ar fi bine sa te informezi ce inseamna misogenie, sexism, patriarhie. Succes in toate, specimenele ca tine au nevoie!
Regretul nu îți garantez că o să se ducă vreodată în totalitatea, asta depinde de tine daca vrei de acum sa privești înainte la relația actuala de care ești mulțumită și să te bucuri că ai un prieten care te accepta așa și că nu e asta o piedică pentru iubirea lui...sau sa te gândești la trecutul pe care din păcate nu îl poți schimba