| Bun123 a întrebat:

Buna..am avut mai multe contacte sexuale de pe 1 ianuarie pana acum câteva zile când mi-a venit menstruația..menționez faptul ca fusesem virgina..ne-am protejat de fiecare data și din câte știu prezervativul era ok... Însă îmi e frica sa nu fi rămas însărcinată deoarece chiar dacă mi-a venit menstruația mi-a fost rău, la modul ca ameteam și aveam dureri de cap.și am citit pe internet ca multe femei confunda sângerarea din timpul sarcinii cu menstruația care apare la 10-14 zile după contact.însă mie după aceasta perioada trebuia sa îmi vina și menstruația. poate sunt ok și îmi fac eu griji.voi ce credeți?

7 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Din moment ce contractele au fost protejate și nu a fost vorba de vreun accident, este paranoia la tine, nicidecum o sarcina. Așa vei sta cu grijă după fiecare partidă? Ia-o logic de acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Ametelile, starile de rau si durerile de cap pot fii cauze ale infectiei cu covid, infleunta sau o gripa banala, dar in nici un caz de sarcina.
Cum mentonezi ca ai avut sex protejat si in plus ti-a venit menstruatia normala, nu vad motive sa fii insarcianta.

| Saiko10 a răspuns:

Cel mai probabil nu ai nimic dar daca chiar te deranjeaza cumpara un test de sarcina.

| gogugogugogu a răspuns:

Nu esti.

| Loliana a răspuns:

Daca te-ai protejat e ok. Nu te speria, eventulq daca vrei sa fi sigura cumpara un test de sarcina si verifica