| Nathalie18 a întrebat:

Am avut o cearta cu prietenul meu, iar el mi-a dat o palma asa fara motiv, se enervase foarte tare si asa a reactionat! Mentionez ca era vorba despre un lucru banal, nu am facut nimic sa fi meritat asta! Apoi ma suna si imi zice sa ma calmez si sa vada daca sunt ok. Ce sa inteleg? M-a sunat pentru ca ii pasa sau voia sa vada daca ii raspund la telefon?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta numesti tu iubit?
Cu prima ocazie cand il intalnesti da-i un genunchi in boase si pleaca. Suna-l dupa 2 ore sa-l intrebi dac este ok!
Macar ii platesti cu aceeasi moneda mitocanului!

| corbulalbrosu a răspuns:

Iesirea lui necontrolata si lovirea/agresarea ta denota faptul ca acel asa numit ''iubit'' este un badaran necioplit dar cel mai grav si inacceptabil aspect al comportamentului sau de ghiolban, il reprezinta caracterul violent. Este indicat sa-l parasesti cat mai timp deoarece astfel de episoade neplacute/umilitoare se pot repeta si viata ta se poate transforme intr-un nesfarsit....calvar. Sanatate!

| Freya1 a răspuns:

Zic sa ii spui pa din tren.Nu trebuie sa accepti asa ceva

| sofisis a răspuns:

Indiferent de motivul pentru care te-a sunat (probabil s-a simtit prost dupa incident), este un comportament deloc ok.

| SG1995 a răspuns:

Nu conteaza, e genul de om agresiv, scapa de el inainte sa fie prea tarziu.

| PersonajFictiv a răspuns:

Daca nu il lasi acum o sa se ajunga la altele, stiu cazuri, de la o palma s-a ajuns la strans de gat si apeluri la 112, nu ai nevoie de asa ceva, sau daca ai nevoie si iti place, stai in relatie cu el.

| sweetangels a răspuns:

Ce dobitoc, si tu ce ai facut? Ai stat sa te loveasca? Ii trageam una sa vada ce inseamna sa fii prost. Daca a inceput asa, ma tem ca va continua sa te loveasca la fiecare "criza" de nervi pe care o va face!

| Daniel9988 a răspuns:

Daca a dat in tine a prima data, o va face si a 2-a, te asigur!

| Rux04 a răspuns:

Paraseste-l! Si dacă ai fi făcut ceva nu se justifică palma. Odată ce ți-a dat o va mai face.

| Rux04 a răspuns:

Si nu-l ierta indiferent cu câte lacrimi, scuze sau cadouri vine.

| leapșa a răspuns:

Te-a sunat pentru ambele, a vrut sa vada daca mai are vreo sansa cu tine si bine... al II-lea gand a fost daca tu esti bine.
Intr-o fata nu se da nici cu o floare. Vezi ce faci si da-i papucii. Dupa o data vine a II-a, a-III-a oara si tot asa. Trebuie sa-i dai o lectie pentru binele tau, dar si pentru binele fetelor care ar urma sa fie cu el. Daca el vede ca dupa actiunile sale vin consecinte, se va schimba.