Liniste-te,ia o lingurita de zahar si mestec-o, e primul leac pentru sperietura.Si,scoate-ti din minte intamplarea asta oribila.
Bine ai facut ca i-ai spus mamei,bine ca ai avut cu cine sa vorbesti si,inca,persoana in care ai cea mai multa incredere.
Si,uita,fa ceva care iti place si te bucura,chiar acum,nu mai intarzia!
Bineinteles ca vei avea grija mare,de acum incolo si cu cine intri in bloc si cu cine urci in lift!
Linisteste-te, hai, totul a trecut!
Nu mai intra de acum incolo cu nimeni in lift, nu se stie niciodata ce ti se poate intampla.ai grija
Offf... mai iti va trece! :* omul era beat. nu ai ce-i cere! stai linistita ca iti va trece! Si de ce sa nu mai mergi cu liftul? Trebuie sa te gandesti ca in viata vei mai da de astfel de oameni. si pentru ce sa nu faci anumite lucruri doar pentru ca era cineva beat si te-a speriat putin? stai linistita, uita-te la un film si nu te mai gandi! :*
Pai nu prea ai de ce sa iti faci griji, daca omu' era beat inseamna ca acum nici nu isi mai aminteste ca te'a vezut. O sa mai treci prin multe din astea, cu timpul toate astea o sa ti se para fleacuri. Nu cred ca e o solutie sa urci de ficare data singura in lift, trebuie sa fii atenta totusi la cei din jurul tau indiferent unde te afli, in general e bine sa stai in locuri cat mai populate si sa eviti stradutele dintre blocuri fiindca acolo sunt cei mai multi aurolaci si drogati. Asta e, trebuie sa te obejnuiesti maiales ca traiesti in Rom, unde romii au ajuns sa fie mai multi ca romanii.
Era un om in stare de ebrietate...nu-l lua in seama.
Mai bine evita compania necunoscutilor in lift!
Succes!
Linisteste-te. Asa sunt oamenii care beau : vorbesc aiurea. Si eu am trecut prin momente de astea. De exemplu, eram in parc cu niste prietene si stateam pe o banca si in fata noastra era un betiv. Si a inceput el sa comenteze la imbracamintea noastra. ba ca rochita e prea scurta, ba ca parul e prea lung.. Crede-ma.imi venea sa fug, dar exact ca tine imi era frica. Uite, mai bine te-ai linisti si te-ai gandi la altceva. Nu poti sta cu gandul la asta toata ziua. Altadata cand vezi pe cineva in lift... mai "ciudat" renunta . Poti folosi liftul cand nu e nimeni in el, asa esti mai in siguranta. Poti cere si sfatul mamei tale. Cu sfatul meu si al ei, sigur iti vei reveni .
Ai grija de tine!