| Anndreass a întrebat:

Buna am avut o relatie cu 1 fata timp de 2 ani de cand am inceput relatia ne tot sarutam ne atingem in zonele intime ma lasa sa ii pun mana pe sani iar intr-o zi ea mi-a zis sa facem sex am acceptat am dezbracato eu pe ea pe urma ea pe mine mi-a facut-o oral pe urma eu iei pe urma i-am bagat-o anal(eram protejat) si din ziua aia ma evita fata aceea nu ma mai baga in seama imi zice doar „buna" si pleaca iar azi mi-a trimis un mesaj pe tel numai ai ce vorbi cu mine deoarece era sa ma omori. ce vrea sa insemne asta si oare dc nu ma mai baga in seama?

Răspuns Câştigător
| iacobduum a răspuns:

Asa sunt fetele de azi fitoase si daca ai facut sex cu ea are inpresia ca esti topit dupa ia-si face jocul de victima ca sa te inpresioneze dar tu nu o baga in seama si ignoro si gata

5 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Amice,vei primi răspunsuri dacă postezi asta la Religie.

| CloseToYou a răspuns:

Nu cred ca e prea inteligenta fata...laughingO fi avand saraca si ea hormoni si acum isi imagineaza ca ai profitat de ea, i-or fi zis niste prietene la fel de inteligente ca ea ca cine stie ce putea sa se intample pentru ca a facut sex anal.Las-o frate, da-i pace ca sunt cate vrei ca ea...

| covaci101 a răspuns:

Cred că trebuia să mai aştepţi pentru sex anal, fata nu era pregătită.Mai discută cu ea şi află ce anume a supărat-o atat de tare!

| cthulhu a răspuns:

Probabil ca i-ai labartat elasticul si nu i-a placut.

| oOoRubyoOo a răspuns:

rolling on the floor era sa o omori cu dimensiunea la...
E clar e nebuna.intreab-o ce are iar daca nu raspunde...si tacerea e un raspuns laughing