E un player, cred ca ii place la nebunie sa va tina pe toate cu sufletul la gura.In locul tau i-as da un ultimatum, sa se hotarasca o data!
Salut! Eu cred ca tipul tau e cam confuz! Daca te-ar iubi 100%tu nu ai fi geloasa! Crede-ma ca daca esti geloasa inseamna ca ai motive! Nici o femeie nu devine geloasa asa fara motive! De cele mai multe ori e "instinctul"care ne face sa "simtim"ceva si ca atare suntem geloase! E normal...ramane de valutat. daca tu il vrei pe tipul asta pentru ca il iubesti sau daca il vrei asa pentru ca iti place si te simti bine cu el! Exista un timp pentru toate in viata noastra! Tu care timp in viata ta traiesti?
Pai e complicat.Eu nu iti pot spune daca merita sa te intorci la el sau nu.nu am de unde sa stiu ce e in sufletul tau. Doar din proprie experienta...am fost intr-o situatie similara cu a ta. dupa ce ne-am despartit am jurat ca nu mai tin la el si ca nu ne vom mai impaca. Cu toate astea, azi suntem impreuna. Nu tu te pronunti, ci sentimentele. Daca nu stii ce simti pentru el singurul lucru pe care sa-l faci ar fi sa il lasi pe el sa vina la tine, sa nu te mai gandesti la asta. Tot punandu-ti prodlema te faci confuza singura.
Dupa ce ai povestit nu merita o alta sansa dar, daca tu mai tii la el asta nu conteaza catu-si de putin.
beausingurlamasamea întreabă: