| mihaeellaaa a întrebat:

Am avut o relatie cu fostul meu iubit cam 2 luni. La inceput eu eram mai rece, indiferenta, distanta, nepasatoare si el era innebunit dupa mine, se purta foarte frumos. Dupa despartire am mai vorbit de cateva ori dar chestii banale. Acum ceva timp l-am cautat l-am cautat eu si era interesat sa mai vorbim, ma suna. Apoi i-am spus ca eu mai am sentimente pentru el si nu mai raspunde, nu mai vrea sa vorbim. Oare e adevarata chestia cu "Indiferenta face diferenta?" E constient ca ma poate avea oricand vrea si de aceea se comporta asa? Ce ar trebui sa faca acum, sa fiu si eu indiferenta? Astept pareri

Răspuns Câştigător
| eu4you a răspuns:

Ar trebui sa il faci sa fiarba. Vorbeste cu el ca si cum ar fi cel mai bun prieten al tau. Daca il vrei inapoi este imperios necesar sa iti gasesti urgent un alt iubit cu care sa il faci gelos. Vorbeste-i despre "iubitul tau", dar din cand in cand ai grija sa ii arati ca mai simti ceva pentru el, sa aveti flirturi din cand in cand. Asta ar trebui sa ajute, cel putin la mine si la prietenul meu a functionat asta, chiar de mai multe ori! Succes, sper ca te-am ajutat!

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Poate ca l-a starnit doar faptul ca-i rezistai,orgoliul personal poate juca un rol hotarator in unele cazuri.
Adica,a stat cu tine pana a reusit sa te "cucereasca",si-a recapatat increderea in "farmecul" si atractia pe care o poseda si si-a vazut de drum.
Eu nu l-as mai cauta,nu cred sa se intoarca,sincer.
Nu-mi place deloc sa dau asemenea vesti,dar trebuie sa te ajut cumva sa vezi realitatea.
El a fost interesat de tine cat timp i-ai trezit curiozitatea,acum e satisfacut si orice i-ai spune nu mai prezinta interes.
Decat sa suferi sperand,mai bine suferi uitandu-l.
Si mergi inainte, undeva, acolo, este iubitul tau perfect, un baiat cald si sincer care te asteapta!

| irina20 a răspuns:

Posibil sa se fi saturat. Poate are impresia ca pentru tine nu inseamna nimic si ca el da totul si tu mai putin. Spune-i ce simti, direct.Fi langa el, cauta-l.O sa inceapa sa aiba incredere in tine si, cine stie, poate va impacati.Succes!

| mona a răspuns:

Cred ca e prea orgolios si de aceea se comporta asa, fi si tu mai indiferenta

| h3r a răspuns:

Ce zici mă?
Poate tu l-ai putut avea oricând pe fraier, nu el pe tine, în niciun caz!
Ai fost indiferentă și ești. De ce mai vorbești cu el?
Să mai fii indiferentă? Nu ți-a ajuns cât ai fost? Lui nu-i mai pasă acum.

| mihaeellaaa explică (pentru h3r):

Diabla am fost indiferenta la inceput. Dar cand am vorbit cu el i-am spus ca asa sunt eu de fel mai rece, indiferenta nu doar cu el. I-am spus ca inca mai am sentimente pentru el si vreau sa ne impacam. De accea zic ca el acum ma poate avea oricand doreste.

| h3r a răspuns (pentru mihaeellaaa):

Nu există așa ceva.
S-a săturat și el.

| Dariusuu a răspuns:

Nu ție frică că într-o zi va fi și el la fel? Dacă chiar ai sentimente pentru el atunci arată-i prin fapte și gesturi tandre.
Nu mai fi așa că riști să-l pierzi. Te-am pupat.

| Cristiann25 a răspuns:

Cu siguranta nu te mai place, nu mai simte nimic.Am patit si patesc si acum! Chiar fosta ma tot cauta dar nu-mi mai trebuie. Vorbesc cu ea dar o vad ca pe oricare fata/femeie nimic special. Exact ca tine era si ea de la un timp indiferenta etc si acum ea ma cauta mereu dar na nu mai vreau.