Nu este asa usor nici pentru ea. stiu eu cand am avut prima mea relatie cu un tip ...nu voiam sa ma vada cineva nu voiam sa apara barfe despre mine toata lumea stia ca sunt un exemplu pentru toti si nu am vrut sa las asta sa ajunga in gura lumii. dar acum sunt cu acelasi tip ne-am impacat dupa numeroase certuri si multe sanse date de mine ...si nu imi mai pasa deloc cine ma vede sau nu pana la urma eu il iubesc pe el ce-imi pasa de lume.
sau sa stii ca ar mai putea fi o varianta poate ca prietena ta poate nu vrea sa ajunga aceasta barfa la urechile parintilor ei ar putea sa aiba probleme mari si de asta se fereste crede-ma poate are niste parinti exogenti si poate sufera si ea pentru ce iti afce doar ca nu cred ca ar putea recunoaste lucrul acesta dar in orce caz tu spune-i sa vorbeasca deschis cu tine
Uite. poate ca da este rusine sa se vada cu tine.Sau poate nu vrea barfe .nha.stiu thu cum e. cu barfa asta aflu o persoana dupaceea afla toata scoala ...nu fi trist din cauza asta. treci peste. las-o sa decida ea. poate cine stie pana la capat vrea sa se intoarca la tine si sa spuna ca vrea din nou sa fiti intr-o relatie.... parerea mea este sa lasi sa decida ea. dar daca vezi ca tot nu s-a gandit. e clar nu stie cum sa iti spuna ca nu vrea sa mai fiti impreuna:p.
Oricum. asta e parerea mea.
Succes.
Depinde cati ani aveti, daca aveti sub 15 ar fi ca e rusine in general, daca aveti peste da-i pace, ca nu te vrea
ps: sau baga'te pe alta fata sh vezi cum reactioneaza, daca vz ca e geloasa sau ceva de genu, inseamna ca te place daca nu, Nu
Data viitoare, daca va mai exista, vreo discutie serioasa intre voi(intre 4 ochi). mai intreab-o odata de ce vrea ea sa va ascundeti? Daca spune tot"barfe, oameni invidiosi"... tu intreab`o" Nu cumva ti-e rusine cu mine.Nu cumva ti-e frica de reactia prietenelor tale?"
In functie de reactia pe care o va avea, eu zic ca ar trebui sa iti dai seama...
Uite man fara suparare da din cate vad eu nu pre te place si ii ie cam rusine cu tine.
Eu zic sa o lasi in pace un timp, sa o tratezi cu indiferenta sau doar ca pe o amica si nimic mai mult. Daca tine la tine o sa te caute si o sa-ti spuna daca vrea sa va impacati, daca nu trebuie sa treci peste ca altceva nu-i de facut. Sper ca te-am ajutat.:*
Eu zic sa o lasi in pace un timp, sa o tratezi cu indiferenta sau doar ca pe o amica si nimic mai mult. Daca tine la tine o sa te caute si o sa-ti spuna daca vrea sa va impacati, daca nu trebuie sa treci peste ca altceva nu-i de facut. Sper ca te-am ajutat. Bafta:*
Sa stii ca te inteleg, prin asta trec si eu. Ne-am despartit de 3 ori din cauza discutiei cu colegii, dar de fiecare data s-a intors la mine. Eu zic sa mai incerci poate se intoarce. Eu de exemplu am hotarat sa o las pe ea sa decida daca vrea sau nu sa ne mai ascundem, normal ca raspunsul ei a fost ca vrea. Si eu sufar foarte mult la scoala cand am nevoie de atingerea ei, dar trec foarte repede peste asta ca doar ne iubim. Succes in continuare, vezi ce faci, poate va impacati si totul va fi bine intre voi. Bafta multa (o sa ai nevoie).