Eu cred ca te-ai cam jucat cu relatia asta. Intr-o relatie trebuie sa dai dovada de maturitate; atat el cat si tu. Scuza-ma, nu stiu daca o pot numi relatie. E mai mult un joc. El primea mesaje de la fete, se gandea la fosta; tu de desparteai de el din motive banale sau pentru ca asa ti-a venit, va impacati doar pentru ca se implicau prietenii; ce e asta? Eu zic asa: ori vorbesti cu el si ii explici ca daca vrea sa mai fie cu tine, iar relatia sa tina mai mult fara "intreruperi"[despartiri-impacari] sa inceteze sa mai planga dupa fosta sau sa vorbeasca cu alte fete, ori cauti alt tip mai matur care te poate ajuta si pe tine sa te maturizezi si sa aveti o relatie lunga fara intermitente.
pa, pa.
Voi v-ati despartit numai din chestii nesemnificative, dar aceste despartiri si impacari nu fac bine relatie voastre. Poate prin asta v-ati dat seama amn2 ca tineti unul la altul si ca nu ar mai fi cazul sa va tot jucati ne impacam ba nu ne despartim. Daca a-ti avut fiecare cate un alt prieten/a si nu a-ti putut sta prea mult cu respectivii e clar ca voi de fapt nu puteati sa stai despartiti. Dar pentru ca rel sa mearga ok ar fi bine sa fiti sinceri, deschisi, sa comunicati si bineinteles sa va iubiti.Bafta
Eu zic ca a meritat asta si nu trebuie sa ai regrete atata timp cat acum el iti arata ca te iubeste. Si eu am patit aproape la fel, doar ca pe mine nu m`a ajutat nimeni, ba din potriva, imp e ca ne wbym. Eu zic ca te acum inainte sa incercati sa mai lasati de la voi si sa fiti mai iertatori pentru a nu strik ceva frwm. Se pare ca va potriviti si e f frum sa-ti gasesti din prima o pers cu care sa stai atata timp
. as vrea sa dau niste raspunsuri. el nu mai plange dupa fosta prietena de mult timp.acum regreta ca a fost prost ca a plans. el tzinea la mine. le zicea prietenilor. dar mie nu.eu tzin foarte mult la el. i el tine. dar nu prea vrea sa arate, deoarece ii e frica sa nu`mi bat joc.si prefera sa nu`mi arate asa cum as vrea eu. dar eu simt asta..
Cred ca asta nu conteaza atit de mult dar daca vrei parerea altora as spue ca uneori trebuie sa luam o pauza asa ca e bine ca te-ai despartit iar apoi ai inteles ca el e perechea ta. Succes in continuare
Daca intr-adevar tii la el nu te mai despartii de el din orice incearca sa mai ierti pers pe care o iubesti