Eu te inteleg f.bine pentru intr-un fel sau altul am treqt si eu prin astacea mai buna solutie este sa iy trimiti un mesj in care sa-i spui adio pe bune, sa nu te mai caute si restul, si sa-l tratezi cu indiferenta, o sa vezi ca nu o sa-i placa si tot el o sa vina la tine, at iy spui ca dk nu se schimba o terminati de tot, e clar ca s-a plictisit de tine...
Eu unul cred ca ar trebui sa te calmezi si sa incerci sa'l uiti. Probabil ca baiatul avea el alta prietena cu care s-a dus la acel banchet. Eu iti spun asta pentru ca sunt baiat si stiu ce a fost in capul lui cand ti-a spus acele lucruri si de ce nu a venit sa vb cu mama ta... >>>Deci calmeaza'te si Incearca sa'l uiti!
Dupa 2 ani.
putin cam urat din partea lui sa.si piarda sentimentele fata de tine tocmai acum
ce sa afci?
daca nu te cauta. cum tu spui... e timpu` sa. l lasi.
stiu ca. i greu! da` trece!
plus ca sunt 2 variante. ori a gasit o noua " pretioasa " care cine stie cu ce la mintit sau. i.ai gresit tu cu ceva. probabil comportamentu`. ca asta intervine mereu cand e o cearta :*
Nu prea inteleg povestea dintre voi 2 da cred ca isi bate joc de tine scuzama no spun din rautate asa cred