Nu stiu ce sa zic, e cam complicat. Nu cred ca nici un baiat nu merita sa te rogi atat de el. Te cred ca il iubesti dar asta e
Este clar ca te iubeste insa nu poate trebuie peste cuvantul mamei sale, trebuie sa gasesti o solutie dc nu te place mama lui, ei bine asta e paradoxu sti dc?, daca stii ei bine fa inasa fel sa te schimbi macar te dragu relatiei. Este clar ca ai ceva ce mama lui nu suporta si nu agreaza descoera ce si rezolvo.Este clar cheia cate o relatie fericita cu iel este o relatie buna cu parinti lui. Daca chiar nu vor singura varianta este sa astepti ca iel sa ajunga la o varsta in care poate hotara singur ceace vrea langa el! Mult noroc
Faza e ca eu am fost cu maicasa, taicaso si fratele lui la Oradea, munte si bulgaria..si el mi-a spus ca de atunci nu-i place la maicasa de mine.Ca si matusa si verisoru lui ii tot spunea ca el face ce vreau eu si chestii de genu`.Nu am cum sa vorbesc cu maicasasau sa ii casstig increderea. ajutati-ma..Nu mai stiu ce sa fac
"Acum 2 luni m-am despartit de el pentru ca ne certam foarte mult, in fiecare zi.El a vrut sa ne despartim.M-am tot rugat de el sa ne impacam si nu a vrut."
Si, pana la urma, tu te-ai despartit de el sau el de tine?
Cred ca el de ea.
El
Da,el:-
Aha. Eu zic ca trebuie mai intai sa ii castigi increderea maicasii, apoi sa vezi daca el s-a despartit de tine din cauza asta sau asta era un pretext.
Faza e ca eu am fost cu maicasa, taicaso si fratele lui la Oradea, munte si bulgaria..si el mi-a spus ca de atunci nu-i place la maicasa de mine.Ca si matusa si verisoru lui ii tot spunea ca el face ce vreau eu si chestii de genu`.Nu am cum sa vorbesc cu maicasasau sa ii casstig increderea. ajutati-ma
Incearca sa ii demonstezi mamei lui ca nu esti asa cum crede ea sau rudele ei. Pentru asta trebuie sa il convingi pe prietenul tau sa te mai lase cu el putin timp, sa incercati impreuna sa o lamuriti.
Nu vrea.I-am propus. Zice ca maicasa nu o sa-si schimbe parerea.Ce pot sa fac sa-l intorc la mine? si mi-a mai spus ca e tanar si ca vrea sa-si traiasca viata..Mai exista sanse sa ne impacam? Tin sa va spun ca in timpul in care a stat cu mine se certa foarte mult cu ai lui pentru ca nu-l lasa sa vina sa ma vada[el nu sta in acelasi oras cu mine, venea si statea la bunicasa.E distanta de vreo 20 min]Chiar a vrut sa plece de acasa pentru mine.M-a iubit foarte mult, eu asa cred.Azi mi-a spus ca ma mai iubeste dar nu e iubire de aia cum era inaintenu stiu ce sa mai cred.Il iubesc si il vreau inapoi.
Poftim id meu perfect.armand@yahoo.com