Cea mai buna solutie e sa te rupi total de tot ceea ce tine de el! Stiu ca e greu si simti nevoia constanta de-a stii ce face, unde este dar nu e bine pentru tine.Eu am trecut de o astfel de relatie cu ajutorul filmelor de la pixar cele animate.Mi-am descarcat filme preferate de dragoste sau animate si uitam efectiv de el.Am citit f multe carti.Mi-am gasit efectiv o ocupatie psihica, care m-a ajutat sa-l scot de acolo de unde era dupa cateva luni de la despartire am intalnit un baiat extraordinar cu care am o relatie de 4 ani.Am invata din prima relatie sa las ambitia de-o parte.Dar nu si orgoliul si demnitatea.Da-ti un timp de gandire, liniste.Plangi,descarca-te dar singura nu alaturi de oameni care-yti amintesc constant de el si despartirea voastra.Stai singura cu gandurile tale! te va ajuta f mult.Iti recomand pentru calmare sa inchizi ochii si sa-ti imaginezi culoarea "portocaliu". Ajuta!
Cea mai buna modalitate de a uita pe cineva e sa iti cauti pe altcineva,poate nu sa aveti o relatie,dar poti iesi cu altcineva te va face sa il uiti mult mai repede,vei vedea. sincer?, daca inca mai tii la el de ce nu incerci sa vb cu el invita.l la o cafea si stati d vorba ii zici ce simti poate si el simte la fel, doar pentru ca e implicat intr.o alta relatie nu inseamna ca pentru tine nu mai simte nimic, cum poti sa afli ce simte? pur si simplu vb cu el! bafta
Draga Madalina, daca au trecut 3 luni si el tot rece si distant a ramas si mai mult de asta, mai e implicat si intr-o relatie... ma tem ca el vrea sa inceapa o noua etapa a vietii dar nu cu tine. Incearca sa iti dai intalnire cu el pentru ultima data, aranjeaza-te frumos, simte-te feminina, da-ti cu parfumul care stii ca ii placea odata si incearca sa il recuceresti, dar numai asa, intalnindu-te fata in fata cu el, altfel slabe sanse. Iti doresc mult noroc!
anonim_4396 întreabă: