| criscriztinutzzza a întrebat:

am avut o relatie de 3 ani..am avut multe certuri in aceasta relatie insa mereu am reusit sa trecem cu bine peste tot a fost primul meu eu am fost prima lui iubire....insa la un moment dat ne certam prea des si el pur si simplu nu ma mai respecta.adika.vorbea foarte urat(gen:mars,esti o proasta du-te-n *** de proasta cand il suna-m sa ii zic sa ne vedem zicea n-am chef,se enerva din orice chestie marunta, nu ma suna cu zilele cand ne certam etc.) nu am dat importanta pentru ca mereu spunea ca ajunge sa imi vorbeasca asa pentru ca eu il enervez prea tare insa el se enerva din prosti banale.s-a despartit de mine de 2, 3 ori mi-a spus ca nu mai vrea mam rugat de el am plans in fata lui ia'm implorat iubire sa zic asa.pentru ca imi dadea impresia ca e doar vina mea..desi de multe ori ne certam pentru ca nu discuta nu mai vb frumos deloc si eu urlam...totul a fost pana la un punct cand inainte de sarbatori din nou a terminato..credeti-ma il iubesc din inima m-am milogit si mi; am calcat orgoliu demnitatea mereu insa cand am vazut ca iar pune punct si asteapta de la mine sa fiu femeia perfecta"adica sa nu ma supere nk sa se comporte cum vrea el iar eu sa il inteleg"in momentul cand a pus punct nu l-am mai cautat..trecuse 1 luna la'm cautat inainte de revel si i-am spus ca imi lipseste el tot el cel ce mi-a dat papuci era mandru si zicea ca se mai gandeste ce facem noi"aveam impresia ca isi bate joc..asa ca mi; am propus sa ma cuplez cu altcineva sa uit..am inceput o "relatie"incerkand sa ies sa uit de fostul pentru ca ajunsesem depresiva numa plangeam si nu ieseam din casa..baiatul acesta este exceptional se poarta f frumos cu mine ma respecta insa nu pot sa simt nk pentru el decat drag..inca plang si au trecut 4 luni inca imi lipseste fostul si imi vine sa ii scriu insa nas rezolva nk pentru ca s-ar bucura probabil ca va vedea ca inca plang dupa el (el considera ca eu sunt mai mult vinovata si considera ca nu trebuia sa ma iau cu altul pentru ca eram despartiti doar de 2 luni si eu deja ma cuplasem cu altcineva) nu stiu ce sa fac sa ma despart de respectivul si sa il contactez pe fostul care probabil are deja si o iubita..sau sa raman in relatie cu acest baiat si sa incerk sa il uit. daca ati trecut prin dezamagiri si ati simtit ca se prabuseste tot va rog dati; mi niste sfaturi..specific.eu am 20 de ani el are la fel.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cum sa te umilesti in halul asta si sa mai vrei si sa te intorci la el?
Da,te-ai grabit sa intri intr-o noua relatie,crezand gresit c-o sa-l uiti pe fostul,trebuia sa incerci sa-l uiti singura,lucrurile astea sunt rani in sufletul tau si nimeni altcineva nu-i dator sa ti le vindece,trebuie s-o faci singura.
Singurul lucru bun este ca ai avut puterea sa pui punct si va trebui sa continui asa!
Nu are nici un rost sa faci pasi inapoi,inca nu-ti dai seama ca de fapt te-a salvat despartirea asta!
Acum esti intr-o relatie cu un baiat bun,care te iubeste si te respecta.
Daca nu-l poti iubi cu nici un chip,nu-l chinui,nu-ti bate joc de sufletul lui,lasa-l cat e devreme.
Dar daca ai chiar si o farama de respect fata de el si de persoana ta,pastreaza-l si incearca sa-l faci fericit si sa devii si tu fericita,langa el.
De multe ori o noua relatie poate vindeca rani adanci,daruieste-ti sufletul acolo unde e dorit,dar,la fel de bine, poate adanci rani sau face altele noi!
Ai mare grija!
Sa te intorci la fostul iubit, nici sa nu te gandesti, nu stiu cum ai putea accepta sa fii iar aruncata, umilita si calcata in picioare! Nu vei obtine nimic altceva si ma gandesc ca la cei 20 de ani pe care ii ai,ar trebui sa gandesti ceva mai matur!
Singura problema este ce faci cu actuala relatie si aici trebuie sa cantaresti cu grija ce vei face,sa nu faci rau nimanui, nici tie, nici acestui baiat exceptional...
Orice hotarare ai lua, iti doresc sa te gandesti foarte bine.
Nefericita si umilita, ai fost.
Ai putea incerca sa fii fericita si iubita.
Si ai sansa asta!

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Te-ai incurcat cu cine nu trebuia. Oricum ar decurge lucrurile de acum inainte, gandeste-te ca tu si fostul nu sunteti facuti unul pentru altul.
Cat despre prezentul, fii sincera cu el, si sincera cu tine. Nu esti pregatita, sau cel putin cand l-ai cunoscut nu ai fost pregatita pentru o noua relatie. Cel mai bine ar fi sa luati amandoi o pauza, si apoi sa va dati o noua sansa, sa incepeti de la zero.

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Ma uimeste rabdarea care ai avut-o cu el.
Eu n-as fii rezistat.
Sa ma injure,sa se desparta cu mine cand are chef? Neah. Poate ca l-as fii iertat o data,de doua ori. Dar ATAAAT!
Faptul ca tu i-ai ingaduit prea multe,l-a facut sa aiba comportamentul asta. Se gandea ca iti poate face orice,pentru ca din iubire o sa-l ierti.
Cine e el sa te injure? Pai ii dadeam doua palme si nu cred ca ma mai vedea vreodata.
S-a schimbat brusc pentru ca in viata lui intervenise alta.
Tu trebuia sa pui capat cand vedeai cum se comporta,nu sa-l lasi sa te joace pe degete cum vroia.
Inteleg ca il iubeai si iti era greu. Dar trebuia sa te gandesti. In primul rand la tine. Daca,acum,cand sunteti doar intr-o relatie se comporta asa,gandeste-te! Ce ti-ar mai fii facut daca era sotul tau? Te desfigura!
Nu te meritaaa!
Lasa-l!
Rau ai facut ca te-ai milogit de el. l-ai facut doar sa se simta mandru si iubit si te considera o fraiera pentru ca l-ai iertat de atata ori,lucruri atat de oribile.
Nu merita nicio privire,dar sa te mai milogesti de el.
As prefera sa plang ca nu-l mai am,decat sa-l am si sa nu ma respecte.
Orice om greseste,dar greselile lui sunt imense si pentru mine de neiertat.
Ramai in relatie cu baiatul care esti acum. El merita toata dragostea ta.
Cu timpul o sa uiti de fostul. Trebuie timp,rabdare si vointa!
Nu poti uita dupa o zi pe alta o persoana care o iubesti. Dar ''stergand-o'' din viata ta,cu timpul vei reusit sa uiti.
Dedica-te noi tale relatii! Iesi cu prieteni! si o sa vezi ca intr-un final, totul va fi bine!
Nu e mai frumos sa auzi o vorba buna de la cineva, decat o injuratura?
Nu e mai frumos sa te simti iubita si protejata, in loc sa iubesti doar tu si sa fii temuta de gesturile lui?
Acum, esti orbita de dragoste pentru el! Pe parcurs vei vedea altfel lucrurile.
Tot ce trebuie sa faci este sa-l stergi definitiv din viata ta.
Ai grija de tine!

| johnyboy a răspuns:

Dar tu chiar n-ai orgoliu, iti place sa fii carpa lui?

| neutrino a răspuns:

Tu, la cei 20 de ani, nu faci deosebirea intre iubire si prostie. La tine nu mai este vorba de iubire.

| Azµre a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu ai ce căuta cu niciunul din ei.

| Vix999 a răspuns:

Cu fostul nu mai ai ce sa cauti! Nu te mai vrea de foarte mult timp happy
Nici cu actualul nu ai ce sa cauti pentru ca pe asta nu il vrei tu.
Te incapatanezi sa traiesti in trecut cu gandul la un jeg de om care iti zicea "mars" ...si o sa iti dai seama ce pierzi prin faptul ca nu ii acorzi actualului o sansa reala...dar va fi prea tarziu.
Ai gresit ca te-ai combinat imediat ce ai iesit din relatia anterioara. Nu asa se fac lucrurile. Nu ai dreptul sa te folosesti de viata cuiva in halul in care ai facut-o tu. Realizezi ca actualul are planuri cu tine si probabil habar nu are ca tu inca te gandesti la un om de nimic care te-a umilit in cel mai rau fel.
Sfatul meu : stai singura o perioada.

| buburuza2007 a răspuns:

Tu nu trebuie sa te intorci nici la fostul pentru ca deja aia numai e o relatie e bataie de joc si crede-ma ca te va distruge psihic,daca nu deja s-a intamplat asta din cate am citit,deci indiferent ca e cel mai frumos din lume nu are nicun drept sa se comporte asa,fostul pica,iar in ceea ce il priveste pe actualul daca nu simti nimic pentru el despartate de el,nu are de ce sa sufere si el,el daca te refugiezi in bratele altuia e ca si cum ai fugi,si nu faci absolut nimic,dimpotriva,ranesti,iar tu ce ai nevoie acum este sa iei o pauza de la toate nebuniile astea,iesi afara cu prietenii,bucura-te de viata,si lasa totul in urma,crede-ma ca e cel mai bine pentru tine,si stai linistita,vei mai intalni baieti,si iti vei gasi si tu linistea langa respectivu,asa trebuie sa faci,ia o pauza de la tot, si nu te mai gandi, iti face rau(vorbesc din propria experienta, crede-ma)succes, o sa fie greu dar vei reusi, o sa vezi

| SyndicateX a răspuns:

Daca te iubea si mai vroai o relatie cu tine te cauta el nu rezista atat timp

| Prince_Pyckolo_1992 a răspuns:

Daca tear fi iubit tear fi cautat, lasa-l sa vada ce a pierdut,, fi tare, arata-i ca esti puternica, isi va da elseama odata si odata ce a pierdut, bafta sa fi fericita

| AndrraElena a răspuns:

NU STIU CUM AI REZISTAT! Se vede ca, chiar il iubeai cu adevarat. IMI PARE RAU CA SA COMPORTAT ASA CU TINE...Fii tare arata-i ca nu esti prea prejos decat el. NU te mai intoarce la el.Credema la 20 de ani ai tai pe parcursul vietii o sa intalnesti multi baietii de care o sa te si indragostesti.Esti tanara si viata merge inainte nimeni nu te opreste sa dai inapoi daca asa simti u dar o sa vezi pe viitor ca o sa faci o mare gresealaa! In cele mai multe cazuri la inceputul relatiilor nu prea exista dragoste dar incet incet fata o sa se indragosteasca de baiat.

| Hazard1 a răspuns:

La fostul sa nu te intorci deloc, incearca cu actualul poate, poate o sa te indragostesti de el si o sa il uiti pe fostul.succes.