anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am avut o relatie de 3 ani. Am suferit mult cind am pus punct acestei relatii.Am zis ca nu mai vreau sa fiu cu nimeni. Pe primul loc va fi invatatura( Academia de Politie). Acum 2 zile am facut cunostinta intmplator cu un baiat pe un sait de socializare, am vb 2 zile la rind. Atitea in comun avem si am hotarit sa ne vedem. Ieri ne-am vazut. Cind s-a apropiat de mine si m-a sarutat pe frunte am simtit ceva in interiorul meu, ceva frumos ce mi-a creat o stare ce n-o pot descrie. Ma tem sa incep o noua relatie deoarece nu mai vreau sa sufar. Ce sa fac: sa mai ies cu acest baiat sau nu?

10 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

Buna. eu zic sa incerci macar dupa o sa iti para rau poate. Daca un baiat te-a dezamagit nu insemna ca toti sunt la fel. Fii mai increzatoare in tine.

| neutrino a răspuns:

Un (viitor) politist trebuie sa stie in orice moment ceea ce are de facut. Dand gluma la o parte, daca un baiat iti place poti incerca o noua relatie, asa cum este si normal. Eu totusi iti recomand mare precautie fata de aceste persoane cunoscute pe internet.

| grab a răspuns:

DA, sa mai iesi!

Nu trebuie sa eviti orice acum de dragul de a nu mai fi ranita.
Nu risti nu castigi, stii cum se spune!

Succes! happy

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Trecutul este trecut si de aceea trebuie sa privesti cu incredere in viitor chiar daca inca nu stii ce iti rezerva acesta. La fel de bine cum poti suferi, la fel de bine poti sa fii fericita si poti alege asta fara pic de remuscare. Daca te-ai simtit bine, senzatia a fost unica inseamna ca esti pregatita de o noua relatie si sa simti mai mult, singurul lucru care iti ramane este sa incercfi si sa vezi tu daca poti simti mai mult.
Succes si sa fie frumos,

| desertflower a răspuns (pentru MeConstantine):

Asa m-am gindit si eu ca trebuie de incercat, dar mi-e frica ca o sa ma indragostesc si iarasi o sa sufar.

| MeConstantine a răspuns (pentru desertflower):

Inimii nu ii poti dicta, dar nu te poti oprii sa nu simti si sa nu iubesti, chiar daca totul merge perfect uneori suferim ca parca este prea bine si nu ne vine sa credem. In schimb orice ar fi ai si sinstinctul care te va proteja. Fii tu si lasa viata sa te si surprinda,

| SunnyDay88 a răspuns:

Sa continui cu ce-a inceput gaoz, pentru ca asta mi se pare mai important. sigur vrei la academia de politie? mai intreaba in stanga in dreapta, politisti si... asculta-i!

| desertflower a răspuns (pentru SunnyDay88):

Eu învăț la Academie!

| xtembix a răspuns:

Normal ca trebuie sa iesi cu acest baiat. Nu toti baietii sunt la fel, merita sa incerci. Nu ai de unde sa stii daca te va face sa suferi, e posibil ca de data asta chiar sa fie frumos.

| Xenia16 a răspuns:

Buna, trecutul tau te face sa te temi de o noua relatie. Eu spun sa mai astepti putin mai iesi cu acest baiat fara sa incepi o relatie, apoi vezi cum decurg lucrurile. Asculta-ti inima, totul o sa fie bine.