| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună!

Am avut o relație de 4 ani cu un băiat și ne-am despărțit pentru că nu ne prea mai înțelegeam. Timp de un an jumate el a tot revenit in viața mea, am încercat, însă nu a mers. Mereu problemele vechi ieșeau la iveală. Ultima oară am încercat acum 4 luni și la fel … El a cunoscut pe cineva (el are impresia ca eu nu știu), o fata cu care a mers recent la un eveniment. De la acest eveniment s-au postat fotografii, in care el statea cumva ascuns, sa nu fie prea clar ca e cu ea, însă erau etichetați amândoi și evident erau împreuna. Și-a făcut setările la Facebook astfel încât eu sa nu văd ca sunt astfel de postări, am văzut de la altcineva. Prietena lui mereu se uita la mine pe profil și imi vizualizează story pe Instagram. Nu înțeleg de ce el a făcut asta. De ce se ascunde? Pentru ca e clar ca noi nu putem fi împreuna și fiecare are de mers pe drumul lui in viața.

3 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Intrebarea e alta...de ce iti pasa tie de faptul ca are o prietena, ca ascunde faptul ca o are, etc? Inca il iubesti?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si in loc sa ne intrebi pe noi, de ce nu il intrebi pe el? Voi va cunoaste ti bine tu si el, noi nu va cunoastem.

| felixf a răspuns:

E clar ca te vrea si pe tine si pe ea. E foarte clar. tu esti un fel de backup pentru el sa aiba cu cine face dragoste cand ea nu este in preajma. Sorry ca iti spun dar esti a cincea roata la caruta, de rezerva. Doi la mana, daca nu a mers inseamna ca nu il mai iubesti deci delete de pe Facebook ca si prieten si gata. Ai terminat cu el. Intrbarea este de ce il urmaresti? de ce vrei sa stii asa multe despre el? Vrei sa scapi de el definitiv, imbracate frumo, s iesi in oras agata pe altul si sa vezi cum se va simti el daca chiar iti pasa. Daca nu farewell si viata frumoasa