Impacate cu el, da, a facut o greseala, dar iarta-l, inca te iubeste dupa cum ai scris, si tu il iubesti, nu are rost sa fi distantata de el acum, daca il mai tii mult asa e posibil sa dispara acele sentimente catre tine.
Wow. Pai am citit cu atentie intrebarea ta, si iti spun ca daca te-a lasat pe tine pentru fosta....Chiar daca s-ar intoarce la tine, ai toate sansele sa te lase iar.
Stiu ca e greu de acceptat dar daca nu este iubire adevarata...relatia nu va rezista, iti spun sigur
Esti tanara si ai de unde alege. Nu cred ca era dragostea vietii tale, si chiar daca ar fi fost ...nu e problema deoarece nu e singurul baiat care poate fi iubibil.
Asa ca poti gasi pe cineva de care sa te indragostesti la prima vedere, si ai sa vezi ca toata intamplarea asta va fi data uitarii.
Apropo faza cu :,, am vrut sa o fac geloasa pe fosta '' si,, am descoperit ce persoana buna esti'' Se numeste vrăjeală. Nu a vrut sa strice de tot relatia voastra de prietenie. Deci gaseste pe altcineva. O sa uiti imediat tot ce s-a intamplat. Sint multi baieti extraordinari pe pamant.
Sper ca te-am ajutat. Poate fundă?
Eu zic sa nu te mai bagi cu el, pentru ca e o persoana asa folositoare sa zic eu, cat de badaran sa fii ca s-o faci pe fata accea geloasa si sa se intalneasca cu tine pentru a face in ciuda, asta e o absurditate.
Eu nu inteleg, daca te iubeste atat de mult si s-a si despartit de aia pentru tine, de ce te-a parasit? Nu prea se leaga lucrurile, ori n-am inteles eu ceva bine.
Nu exista "hai sa ne despartim ca deja imi placi prea mult si prea repede", nu exista asa ceva...gandeste-te daca tu ai face vreodata asta, sa te desparti de cineva pentru ca iti place prea mult? stupid nu? e doar un pretext.ori el voia sa se desparta de fosta si tu ai fost "unealta" (poate nu putea scapa de ea - cine stie).dar cu siguranta nu te mai "juca" cu el si nici nu te mai impaca cu el. normal el acum fiind singur ar vrea sa te fu*a....pt ca.e baiat si ..de ce nu? stii despre ce vorbesc.
Buna,
Cred ca adevarul e ca ii place sa aiba 2. Ideea e ca el isi iubeste iubita si parca n-ar lasa-o, dar nu te-ar lasa nici pe tine, e mai bine sa ai intotdeauna la cine sa te duci .
Adevarul crud e ca acest tip se joaca cu tine, cel putin asta reiese din toate scuzele lui penibile, faptul ca iti cauta prezenta nu inseamna ca are sentimente reale pentru tine, ci doar ca te tine in priza, sa poata revenii la tine de cate ori are el chef.
O sa se intoarca, dar nu o sa ramana niciodata al tau si asta ar trebui sa fie un motiv suficient de bun incat sa-i zici pa.
Oricand poti sa fii in rolul de iubita inselata, asta pentru ca roata mereu se intoarce, si da, el te-ar lasa sigur pentru altele.
Suna dur, dar e realitatea in care traim, asa sunt majoritatea baietilor