| golank a întrebat:

Am avut o relatie de un an si ceva cu tip de la mine din oras. A fost o relatie frumoasa, gen vizite la parintii lui acasa, ma iubeau, ma adorau, nu stiau ce sa-mi mai dea sa ma simt eu bine. Ne-am despartit cand a plecat in vacanta in strainatate la sora sa acum doua luni. Acum ma tot cauta, dar nici nu ar spune pe fata ca ar vrea sa ne impacam. Ma suna gen :"Hai sa ne intalnim sa ne iubim"! Eu nu vreau o relatie asa, sa ne intalnim numai sa ne simtim bine. I-am spus clar in fata ca asa nu se poate, dar el tot insista, ma suna, imi spune ca ii este dor de mine si chestii de genu.De ce credeti ca face toate astea?

Răspuns Câştigător
| WooLove a răspuns:

Tynapopa@ O chestie iti zic poate o sa intelegi. "Acolo unde a fost Nisip si a plouat acum este Ciment"
Succes!

2 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Mda, el vrea placere, dar fara obligatii. Nu te respecta daca iti cere o astfel de relatie. Ti-a simtit slabiciunea fata de el si incearca sa o exploateze. Trebuie sa fii ferma.

| euI a răspuns:

Ori face asta fiindc atine la tine dar e camurat ca el iti spune ca sa va iubiti spune-i ca nu esti jucaria lui sexuala