Pai o prietena de a ei mi-a zis ca nu ma mai iubeste si de atunci nu am mai sunat-o nu am mai cautat-o
Nu te baza pe ce zice lumea, tu o vezi cum e chiar daca in ziua de azi fetele isi poarta interesul de a sta cu cineva pentru bani sau alte motive.
Chiar nu stiu ce sa mai fac is disperat si foarte trist speram sa gasesc aici ajutor stiu ca am fost prost ca am lasat-o pentru niste vorbe dar acuma nu inteleg de ce ma evita ca as vrea sa vorbesc cu ea si habar n-am cum... sau oare mai are vreun rost sau sa imi vad de drumul meu?
Daca o vezi o iei de mana si stati la taclale, poate nu e asa serioasa si a gasit pe altcineva fara sa-ti zica tie sau a pus un plan la cale cu prietena ei sa o lasi impace neavand curaj sa iti zica ea personal asta.
Dar cu o luna dupa incident eu eram pe a 10 ea pe a 8 si plangea in fosta mea banca din generala si toti radeau de ea asta mi-au zis prieteni mei cei mai buni care nu mar trada pentru nimic... is distrus
Poate s-a saturat sa fie ea care lasa tot timpu de la ea, care te cauta.Nu ar fi o idee rea sa o cauti daca chiar iti doresti sa te impaci cu ea. Vorbeste cu ea, fii sincer!
Ce rost mai ar avea si asa s-a cuplat cu cel care il uram (cica sa ma faca gelos )
Nici eu nu inteleg de ce fuge de tine dupa ce ati fost impreuna, e un fenomen care nu pot sa mi-l explic...
Depinde ce fel de greseala, daca a fost una mare o inteleg, poate numai are incredere, insa daca a fost ceva neinsemnat si facuta de ea poate a fost premeditat, in orice caz vorbeste-i.