Probabil i-a fost frica si ca sa nu se faca de rusine in fata ta, a zis ca o ai prea mica.
Nu cred ca il ai mic pentru varsta ta!
Merci de raspuns...dar ma intreb...cu ce s-ar face de rusine?
Ca ii este frica...Cu asta!
Si-a batut joc de tine, probabil fiindca a vazut ca te mandresti cu dimensiunea pensiului, chestie care nu conteaza absolut deloc. Si s-a gandit ca daca esti atat de imatur incat sa te mandresti cu asa ceva, esti numai bun de facut misto. Asta este, nu te intrista, sunt oameni de care rad toti fiindca sunt mai putin inteligenti, dar tu trebuie sa mergi inainte. Vei gasi la un moment dat o fata pe masura ta care sa nu mai rada de tine si as te accepte asa cum esti. Sau poate vei invata ca dimensiunea penisului nu este motiv de mandrie.
Bună.
Poftim?
Cine este frustrat?
Ai luat rigla și ai măsurat-o? Interesant!
Dacă era virgină cum de știa că o ai "mica"?
Pa, pa.
1: Daca erai barbat ti-ai fi data seama ca majoritatea baietilor/barbatilor isi masoara penisul.din curioiztate si probabil mandria de a cunoaste, deci raspunsul: Da, mi-am masurat-o, probleme?
2: Asta intreb eu aici! De ce a zis chestia asa,, ca e mica'', de unde sa stiu eu de ce a ziso...de asta am intrebat. poate voi fetele aveti idee..nici nu imi dau seama de ce esti user-ul anului daca dai numai raspunsuri inutile si in batjocora.
Bun raspuns,, userul anului''.
1: Da mi-o masor..mandria mea, probleme?
Nu sunt complexat...din potriva ma mandresc
2: De unde sa stiu de ce a spus chestia asta daca era virgina..de asta va intreb pe voi.
Nu mai da raspunsuri aiurea.
Bună.
Mândrie, nu vezi că nu ai experiență la o fată virgină?
Te-a făcut... bravo ei!
Ți-am răspuns cu o altă întrebare ca să te fac să gândești, dar din păcate nu ai făcut acest lucru, ai luat plasă!
Pa, pa.
Ce ai spus tu nu prea are sens.
Poate doar in ureche era virgina! Te-a fraierit
1. Nu cred ca era virgina. Daca ar fi fost, si degetul i s-ar fi parut prea mare pentru vaginul ei.
2. O fi penisul tau de 17 cm, dar cand e in erectie maxima. Probabil nu erai foarte excitat si din cauza asta, tipei i s-a parut ca e prea mica.
Http://www.penimaster.ro/ghidutil.php.
sau poate nu aveai prezervativ și altfel ai fii putut-o lăsa gravidă.
Ba da ti-a facut-o. Eu ii dadeam si o mama de bataie in locu` tau. Trebuia sa ii zici si tu ca oricum era cam larga sa vezi cum se simte
Rirrrriiiii întreabă:
octa2021 întreabă: