Daca nu v.ati protejat sunt sanse sa fii ramas. Faptul cao doare burta si e tare, vezi sa nu fie costipata. Depinde si cand a.ti avut contactu sexual si cand a inceput ea sa aiba "simptomele". Din jnformatiile pe care le expui nu sunt destule date. Protejativa. Numai bine
Nu ne-am protejat si nu e constipatao doare de a doua zi de cind am avut contactul care a fost cu 1 saptaminba in urma
O sarcina nu intervine cu durer din a doua zi... probabil o durea datorita altor aspecte, corpul fiecarei femei difera din punctul asta de vesere. Cumparati 2 teste de sarcina de la farmacie si verificati... numai bine
A fost la medic pinacind e sub semn de intrebare inca nu se stie rezultatul parca este parca nu mai trebuie oleaca timp
Atunci timpul va va raspunde... stiu ca e aiurea si stresanta asteptarea asta dar in secunda de fata nu aveti ce face. Tu va trebui sa.i fi alaturi in momentele astea... numai bine si capu sus
Mersi daca sincer sunt gata sa fiu tata desi nu vreau si un copil ma va face fericit
Inca nu te obisnui cu ideea. Habar nu ai ce inseamna sa fii parinte, no offens. Gata, potoleste.te, fi alaturi de ea pentru ca sunt sanse mari sa nu fie nimic. Peste o luna poate o sa radeti de situatia asta... numai bine
Adica ultima zi cand ea venit menstruatia? ca sa existe o sarcina trebuie sa existe un ovul, cum sa existe un ovul daca ea tocmai sa curat de el? la scoala nu ati invatat nimic despre chesti de astea, nu, nu a ramas e imposibil sa ramana daca ramane va vi ca fecioara maria
Nu e troling ba chiar nu ti-ai dat seama serios prietena pare sa fie insarcinata la 17 putini oameni vor copii