| Lorennn a întrebat:

Am avut sex acum 3 zile, de atunci am o stare de greata si oboseala cateodata dureri de cap si crampe, ce ar putea fi? Prietenul meu a ejaculat afara iar eu am folosit o metoda contraceptiva adica un film care se introduce in vagin si distruge sperma. Am avut de doua ori insa intre acte.El s-a spalat...doar ca a fost o pozitie adanca si prietenul meu o are cam mare...nu vreau sa vad mesaje rautacioase, cine ma poate ajuta cu un sfat e bine venit.
Multumesc!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Simptomele de sarcina nu apar dupa 3 zile. Te simti vinovata ca nu stii daca te-ai protejat. De aici si starea in care te simti.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai fii avut macar curiozitatea sa citesti despre sex inainte sa-l practici, ai fii vazut ca, nu exista nici un simtom de sarcina inainte de 3 saptamani de la stabilizarea ovulului fecundat. Ceea ce epxerimentezi tu acum, este de la stres sau indigetse, dar imposibil de la o sarcina, chiar daca esti insarcinata, simptomele nu apar dupa 3 zile, fiind imposibil, ca un ovul in stare celulara inca, sa dea simptome.

| corbulalbrosu a răspuns:

Unicul motiv al starilor tale mai mult sau mai putin reale, care cel mai probabil sunt totusi doar imaginare, se datoreaza starii continue de teama, de frica sau de groaza ca nu cumva sa ramai insarcinata si este induse de PARANOIA. Starile descrise apare in cazul celor care NU detin informatiile necesare dar mai ales cele corecte privind procesul de procreere. Acceseaza link-ul urmator, fiindca in mod sigur articolele si informatiile iti vor fi de un real folos. www.seximus.ro. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu a ejaculat în vagin și tu ai folosit o metoda contraceptiva, este nu poți fi gravida.

| sofisis a răspuns:

Te-o fi lovit vreo enterocolita...

| ywar a răspuns:

Ai tinut tu sa ne spui ca prostu tau o are mare si ca a fost adanca... daca ai stat capra, normal ca a fost adanc! Faceti sex, dar nu stiti ce faceti. Sunteti penibili.

| Alicezzz a răspuns:

Daca stii ca metoda contraceptiva ai folosit o corect, atunci nu ai pentru ce sa iti faci griji. Dar eu zic ca o metoda cat de cat sigura pentru o viata sexuala activa sunt anticonceptionalele date de ginecolog sau prezervativul.
Cat despre o sarcina si daca ar fi este foarte devreme, deci starea vine din alta cauza, stres oboseala, alimentatie etc.

| Adriana5 a răspuns:

Bună, am fost în asemenea situație, starea va trece nu este o boală sau ceva de genul... slăbiciuni poți primi din cauza schimbărilor în organizm și multe alte lucruri. dacă totuști a fost cu protecție nu 100%, dqr totuși nu cred că ai fi însărcinată. Poate în ultimul timp nu te-ai odehnit suficient.succes