anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună....am avut un contact sexual acum ceva timp si as mai dori niste păreri, mentionez ca menstruatia am avut o pe 15 -20 noiembrie, contactul tin minte ca o fost cred ca pe 22(in perioada nefertila) luna următoare am avut o menstruatie doar anormală sper eu, în intervalul 2-7 sau 8 decembrie.a venit pe 2 seara, doua zile a curs normal, apoi a stat o zi, si apoi 2 sau 3 zile nu mai stiu exact cate zile, am observat mici picături de sânge maro(la început menstruatia a fost de culoare normala) durerile au fost mai usoare, luna asta mi-a venit asa cum imi venea si de obicei cu 2 zile sau chiar 3 minus, culoarea a fost normala, durerile de data asta au fost mai rele (asa e la mine de obicei) totul a fost complet normal, durata(5 zile ),durerile,culoarea,cheaguri mici de sânge am avut,doar că,cantitatea a fost una mai mică ca de obicei, adică am schimbat tamponul doar o dată pe zi sau doua, înainte îl schimbam de două sau de cele mai multe ori de 3, si era puțin mai plin, e adevarat ca nici foarte multă mișcare nu am facut.Se poate sa fie vorba de o menstruație peste sarcina? De când am avut contactul am fost foarte stresata + nu prea am deloc vitamine in corp, am si ceva alergii, pe lângă asta mai am si anemie, în ultimul timp cam de 2 luni asa, nu am pofta de mâncare, in rest, varsaturi nu am avut, nici greață nici alt simptom...si am uitat sa mentionez ca contactul a durat maxim 2 minute fara ejaculare, apropo in toata aceasta perioada am fost si foarte răcită.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu a fost ejaculare, nu sunt sanse sa ramai.

| helpforyou a răspuns:

"si am uitat sa mentionez ca contactul a durat maxim 2 minute fara ejaculare,"

Fara sperma in vagin nici o sansa.