Buna,
Nu esti insarcinata. Daca ai avut menstruatie dupa contactul sexual inseamna ca ovulul nu a fost fecundat.
Am auzit si despre CM peste sarcina si de asta imi e tare frica! oricum merci pentru raspuns:*
Menstruația pe sarcină apare când există complicație cu fătul, și asta se întâmplă în luna a treia, a patra.
Nu cred ca esti insarcinata dar ciclu asta mie mi-ar da de gandit, fa un test de sarcina
Este posibil sa ai ciclu peste sarcina, insa eu nu inteleg cum ti-a venit pe 2 decebrie pentru o zi... curios. Ia-ti un test de sarcina si te lamuresti.
Dupa felul cum vorbesti mi se pare ca nu ai luat lectii de educatie sexuala, asta inseamna ca nu ar fi trebuit sa ai contact sexual. E ca si cum ai citii o carte in engleza, si tu nu stii engleza.
Nu cred ca citeste cineva inainte de un contact sexual...cu siguranta ai dreptate, acum am nevoie de un raspuns nu sa fiu criticata
Imi pare rau daca te-ai simtit criticata, dar asta e adevarul, inainte de a face ceva, trebuie sa fi documentat. Educatia sexuala nu se obtine din citit; parintii trebuiau sa iti explice ce si cum, si se invata si la scoala, in clasa a 7-a sau a 8-a
Sau mai devreme
Eu cam prin clasele alea am invatat
Da breee ..stiu ca si eu tot cam pe atunci ..noroc ca am o mama care vorbeste cu noi despre orice...
Eu cred ca nu esti insarcinata din moment ce ti-a venit si mai ales ca nu erai pe stop ca ai avut contact sexual. Sper sa te fi ajutat.Bafta!