| Olga478448 a întrebat:

Buna! Am avut un contact sexual protejat cu partenerul meu fara niciun fel de problema. Cand am mers la baie am observat pe hartie un lichid alb destul de spalacit,consistenta fiind una intre albusul de ou si apa,iar marginile lichidului erau transparente si apoase.Tin sa mentionez ca prezervativul a fost verificat dupa act si nu a prezentat niciun fel de defectiune, rezultand ca sperma nu a ajuns in mine. Totusi ce poate fi acel lichid? Sunt mai paranoica de fel si imi fac filme. Vreau sa mentionez ca eram si la ovulatie. Eu una tind sa cred ca poate era lubrifiantul de pe prezervativ

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este secretia ta vaginala!
Toate femeile au o secretie vaginala mai abundeta, cand sunt excitate si au sex.

5 răspunsuri:
| Anonimu7041 a răspuns:

Hmm, nu sunt in masura sa spun prea multe deoarece nu stiu, dar sigur de la lubrifiantul prezervativului nu avea cum sa fie, mai ales ca spui ca este un lichid alb si are consistenta unui albus de ou.
Iti las un site unde poate gasesti mai multe detalii si poate te mai ajuta cineva cu cate o idee sau ceva.
Toate cele bune!
https://www.romedic.ro/......nu-0P36124

| Olga478448 explică (pentru Anonimu7041):

Sunt 100% sigura ca metoda de contraceptie a fost utilizata corespunzator(prezervativul nu s-a rupt in timpul actului, la sfarsit a fost testat cu apa si totul a fost ok), dar totusi, este vreo sansa sa fie aceea sperma? sa fii ramas insarcinata? sau e doar o "scurgere" de a mea?

| Anonimu7041 a răspuns (pentru Olga478448):

Cred ca e doar o scurgere de a ta.
Adică daca a și fost verificat prezervativul, nu ar trebui sa fie probleme.

| orailibrail a răspuns:

Esye secreția vagonului.
Lubrifierea naturala care apare odata cu plăcerea

| Alexandra20122017 a răspuns:

Este o secretie de la tine, stai linistita si mie mi s-a intamplat si era de la mine