| Biuuu03 a întrebat:

Am avut un iubit.Am fost plecata in tabara,acolo am vorbit numai cu el prin mesaje, dar m-am indragostit de alt baiat.Cand am ajuns acasa ma purtam ciudat si am vrut sa ma despart de el.Nu am facut-o dar anult trecut in noiebrie mi se pare s-a despartitit de mine.Nu pot sa-l uit.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Iepurasgirl a răspuns:

Incearca sa te indragostesti de altcineva s-au de ex:si eu am suferit dupa fostul dar am zis stop si ma refer la chestia ca nu ar mai trebuie sa sufar dupa el ca sa stii absolut niciun baiat nu merita sa suferi dupa el si cand ma intristam intram pe net si ascultam muzica sau faceam orice altceva numai ca sa nu mai imi aduc aminte de el. Sper ca iti vor fi de folos.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa iti trebuie...

| Raiiiisa a răspuns:

Eii,vezi ce se intampla cand nu esti multumita de ce e al tau.Te-ai purtat ciudat cu el si ai vrut sa et desparti dar nu te-ai gandit ca s-ar putea purta si el o data asa cu tine si pe langa faptul ca ar vrea sa se desparta o va face? Daca crezi ca mai ai vreo sansa in fata lui, cere-ti scuze si incearca sa va impacati iar pe viitor sa stii sa nu te mai indragostesti de cine nu trebuie.