Parerea mea e ca trebuie sa ai putina rabdare sa-l faci sa se simta la fel de mizerabil cum te-ai simtit si u de ex punete cu cineva apropiat lui sau nu neaparat punete cu cineva care crezi u ca merita si fal sa regrete fiecare minut crede-ma si eu am trecut prin umilinte din astea fara rost eu l-am invitat la ziua mea si nici macar bunul simt sa imi zica la multi ani sau altceva, m-a mintit ca nu poate veni si el de fapt nu a venit pentru ca a mers cu prieteni la painuar in fine crede-ma nu trebuie sa suferi pentru baieti din momentul ala eu am renuntat de tot sai caut fi desteapta si renuna pentru ca o sa te umilesi si mai tare si nu merita daca chiar vrei sa faci ceva fal sa regrete eu de cand am renuntat toti sunt dupa mine si nu mai am probleme daca nu imi place ii dau papuci eu...Mult Success:X
Pai ce putea sa afle? nu am facut nimic rau
pai ce sunt un lucru, care cind doreste atunci de el se debaraseaza?
Nu esti un lucru. Esti o persoana care merita sa fie fericita si implinita. Te-a facut sa te simti asa? Te-a umilit in ultimul hal. Asta nu inseamna ca esti tu o persoana rea. Fii serioasa ca prinzi tot felul de frustrari daca? mai stai cu el. Da-I frumos un ultim mesaj si spune-I ca vrei sa-ti vezi de viata si ca-l rogi sa nu mai aibba de-a face cu tine niciodata. Daca te vede sa traverseze pe partea cealalta. Tu chiar vrei sa mai pierzi timp cu unul ca asta? Si daca ati fi iar impreuna ai impresia ca toata povestea asta nu va reveni in discutie? Daca-ti spune iar ca edragoste vesnica si nu va veti desparti niciodata, I'll mai crezi sau ii spui de ce s-a intamplat deja? Cel mai sincer iti spun: aduna-ti gandurile frumos si mergi mai departe cu viata ta ca poti fi fericita cu altcineva. Bafta multa!
Nu merita sa te intorci la el. I.ai ofeerit atatea si nu a stiut sa le aprecieze. Singura chestie ar fi sa.si gaseasca pe altcineva si sa vada ca nu va fi la fel cum a fost cu tine. Nu.l stresa cu atatea sms'uri, telefoane, etc. Lasa.l pe el sa te caute, n.are cum dupa atatea cate au fost intre voi sa nu te caute. Gandeste.te bine poate ca a aflat ceva despre tine si l.ai dezamagit