| planetelover a întrebat:

Am avut un prieten cu care am fost impreuna doi ani.ne-am iubit mult, vorbeam la telefon ore intregi, primul sarut cu el a fost, si prima noapte tot cu el. mi-a spus ca eu sunt cea mai importanta, ca vom fi impreuna toata viata. Insa deja ultimile patru luni el a fost plecat si eu l`am asteptat cu sufletul la gura in speranta sa fim impreuna.Nu mi-am gasit pe altcineva, nu l`am inselat sau chestii de genul acesta.Il doream doar pe el. Dar s`a intimplat asa ca ne-am certat cind el era acolo din cauza unor nimicuri si am crezut ca cind se va intoarce ne vom impaca si isi va cere scuze.Insa,cind a venit, nici nu mi-a spus, am aflat din intimplare. L`am sunat sa iesim. A trebuit sa il astept o ora in frig.Si cind a venit mi-a spus sa ii spun repede ce am ca el nu mai are timp. i-am spus ca il iubesc si ca as vrea sa fim impreuna si ca stiu ca si el ma iubeste. mi-a raspuns ca el nu mai doreste sa fie cu mine si ca nu ma mai iubeste ca inainte.Cind am auzit nu m-am abtinut si am inceput a plinge. Iar el mi-a spus sa plec ca nu mai avem ce discuta. L`am sunat de nenumarate ori in speranta ca isi va aminti cit de mult ne iubeam si ca vom fi impreuna. Sau macar sa imi spuna de ce nu vrea sa fim impreuna.Si aud doar una ca doreste sa fie cu prietenii si ca sa imi gasesc altul.Si ca cu cit mai mult ma rog cu atit el devine mai tare. mi-a spus ca sunt cea mai naspa persoana pe care a vazut-o si o cunoaste.si multe alte jigniri. Ce`as putea face sal reintorc, sa-l fac sa ma iubeasca din nou? Chiar daca ma jigneste ma umileste eu inca il vreau sin inca sunt gata sai iert toate umilirile pe care le-am auzit.Simt ca mor fara el.Prietene care sa ma destainui nu am.Pentru ca cit am fost cu el impreuna am renuntat la toti si acum m`a lasat balta.Nu stiu cum sal reintorc

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu chiar vrei sa mai fii cu baiatul asta? Na c-am mai auzit una. Da-ti ceva timp si rabdare sa-ti treaca, doar nu vrei sa fii asa nefericita toata viata. Omul ti-a zis clar ca nu mai vrea. Gata! Pauza si gaseste pe altul. Bafta multa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie sa ai putina rabdare sa-l faci sa se simta la fel de mizerabil cum te-ai simtit si u de ex punete cu cineva apropiat lui sau nu neaparat punete cu cineva care crezi u ca merita si fal sa regrete fiecare minut crede-ma si eu am trecut prin umilinte din astea fara rost eu l-am invitat la ziua mea si nici macar bunul simt sa imi zica la multi ani sau altceva, m-a mintit ca nu poate veni si el de fapt nu a venit pentru ca a mers cu prieteni la painuar in fine crede-ma nu trebuie sa suferi pentru baieti din momentul ala eu am renuntat de tot sai caut fi desteapta si renuna pentru ca o sa te umilesi si mai tare si nu merita daca chiar vrei sa faci ceva fal sa regretetongue eu de cand am renuntat toti sunt dupa mine si nu mai am probleme daca nu imi place ii dau papuci eu...Mult Success:X

| planetelover explică:

Pai ce putea sa afle? nu am facut nimic rau

pai ce sunt un lucru, care cind doreste atunci de el se debaraseaza?

| anonim_4396 a răspuns (pentru planetelover):

Nu esti un lucru. Esti o persoana care merita sa fie fericita si implinita. Te-a facut sa te simti asa? Te-a umilit in ultimul hal. Asta nu inseamna ca esti tu o persoana rea. Fii serioasa ca prinzi tot felul de frustrari daca? mai stai cu el. Da-I frumos un ultim mesaj si spune-I ca vrei sa-ti vezi de viata si ca-l rogi sa nu mai aibba de-a face cu tine niciodata. Daca te vede sa traverseze pe partea cealalta. Tu chiar vrei sa mai pierzi timp cu unul ca asta? Si daca ati fi iar impreuna ai impresia ca toata povestea asta nu va reveni in discutie? Daca-ti spune iar ca edragoste vesnica si nu va veti desparti niciodata, I'll mai crezi sau ii spui de ce s-a intamplat deja? Cel mai sincer iti spun: aduna-ti gandurile frumos si mergi mai departe cu viata ta ca poti fi fericita cu altcineva. Bafta multa!

| Edifice a răspuns:

Nu merita sa te intorci la el. I.ai ofeerit atatea si nu a stiut sa le aprecieze. Singura chestie ar fi sa.si gaseasca pe altcineva si sa vada ca nu va fi la fel cum a fost cu tine. Nu.l stresa cu atatea sms'uri, telefoane, etc. Lasa.l pe el sa te caute, n.are cum dupa atatea cate au fost intre voi sa nu te caute. Gandeste.te bine poate ca a aflat ceva despre tine si l.ai dezamagit sad