| smile_4015 a întrebat:

Am avut un prieten cu care am stat cateva luni, si o data a incercat sa ma masturbeze cu degetul si mi-a curs sange, el mi-a spus ca mi s-a rupt himenul, de atunci nu am mai facut nimica de genul acesta, a trecut cam un an de atunci, acum am un prieten cu care am ceva luni si tot vrea sa ne incepem viata sexuala el stiind ca sunt virgina ( nici eu nu stiu daca mai sun sau nu pentru ca nu am aut nici un contact sexual pana acum numai faza cu degetul care nu cred ca se poate numi contact sexual ). Mai pot spune ca sunt virgina sau nu? Daca nu. El isi va da seama d asta cand vom face prima data?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faza cu degetul este contact sexual, se numeste masturbare reciproca. In mod normal, himenul permite trecerea unui deget, dar la tine a fost altfel (probabil aveai un himen cu mai multe perforatii mici) si s-a rupt (dovada sangerarea). Asadar, nu esti virgina nici fizic, nici moral. Nu stiu ce sa-i spui partenerului tau si nici nu stiu daca isi va da seama la primul contact sexual (depinde de experienta lui si depinde daca tu vei mai sangera - e posibil ca himenul sa fie rupt doar partial). Eu nu mi-as minti partenerul, i-as spune exact ce s-a intamplat, asta desigur daca e o relatie serioasa si bazata pe sinceritate si incredere.

| monyk a răspuns:

Buna, virgina esti daca nu ai avut niciun contact sexual, eu nu cred ca iubirea sta in virginitate, el daca te iubeste, trebuie sa aiba incredere in tine; daca ti s-a rupt himenul, asta e, unele fete au himenul mai elastic, altele chiar nu au deloc, se nasc fara.
Sti ce cred eu? Ca mai bine ii spui ce s-a intamplat si sigur va intelege daca chiar tine la tine si te respecta, nu il va afecta asta.
Totusi desi ti-a curs sange, e posibil si acum sa iti curga cand o vei face cu prietenul tau, nu cred ca va observa asta, se observa cand o fata e virgina sau nu, nu doar daca iti curge sange sau nu.Multor fete nu le curge sange oricum.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Esti virgina!

Nu te mai stresa atat ca doar te-a masturbat, nu ati avut niciun contact!

| vyo a răspuns:

Nu cred ca mai conteaza daca esti sau nu virgina, ce conteaza acum pentru el este sa aiba relatie sexuala cu tine si daca zici ca nu ai avut contact sexual de atunci nici nu o sa isi dea seama

| nuaisomn a răspuns:

Isi va da seama ca esti virgina, stai linistitahee heeDoar ca nu-ti va curge sange, atata tot!
Prietenul tau stie de faza cu degetul? Eu zic sa-i spui, ca nu se stie cand va afla de la altcineva, si mai bine sa stie de la tine.
succes!:*

| iuli a răspuns:

In momentul in care ti-a curs sange ai simtit vreo durere? Daca da e posibil ca himenul sa se fi rupt.
Cu siguranta va simti in timpul actului sexual ca himenul nu mai e. Himenul se poate rupe in timp ce faci sport(asa am auzit). Daca prietenul tau intreaba de ce himenul e deja rupt ii poti spune ce ti-am zis.

| smile_4015 explică:

Nu am simtit nici o durere in acel moment...