| bibya a întrebat:

am avut un prieten dar ne-am despartit de cateva luni am ost impreuna 8 luni ne-am promis multe lucruri dr dupa atatea nu-mi vine sa cred ca totul s-a terminat asa pur si simplu. Ce as putea face m-am gandit asa:cand ies cu prietena mea ea e vara cu el si sa facem un plan ca sa plece ea dupa el sa-l cheme afara si eu sa ma prefac ca vin de undeva si sa dau peste el si ii spun la vara lui niste chesti si sa i le spuna lui asa a fost si prima oaracrying inca imi amintesc totul si primul sarutcrying mi-e dor de clipele petrecute impreuna dar eu inca nu am vorbit fata in fata cu el nu stiu daca el mai simte ceva pentru mine dar imi tot face ochii dulci oare e un semn ca inca mai tine la mine? Pls vreau raspuns nu stiu ce sa fac sunt confuz.Ms mult

Scz dar inainte intra si sora mea la mine in cont dar acum nu mai intra. Scz app eu am 17 aniwinking

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Depinde din ce cauza v-ati despartit, a fost ceva neasteptat?!
Cat despre promisiuni si planuri, invata sa nu mai faci asa ceva caci dupa cum vezi nu se respecta niciodata!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E o problema pe care trebuie sa o clarificati voi fata in fata.

| Linda a răspuns:

Nu neaparat. Nu este hotarat. Pana cineva nu spune raspicat ceva, nu trebuie luat in considerare.

| UnuDoiTreiPatru a răspuns:

Eu am avut o relatie de doua ani si jumatate. La varsta de 17 ani eu locuiam cu dansul care era cu un an mai mare ca mine. Era o poveste ca in basme. Cand s-a terminat cineva mi-a zis "are balta peste" nu lasa trecutul sa iti afecteze prezentul si viitorul, in loc sa plangi pentru ceea ce a fost, poti in schimb sa te bucuri de clipere pe care le-ai trait si sa astepti clipe si mai frumoase. Nu te lua dupa promisiuni si vorbe. FAPTE nu vorbe.

Du-te la el si intreaba-l direct ceea ce simte pentru tine. Fara jocuri subtile. Fii directa si hotarata. Succes