Buna, eu cred ca tine la tine, de obicei cand nu mai esti cu cineva, unele persoane obisnuiesc sa spuna vorbe urate persoanei iubite, dar totusi cand iubesti pe cineva nu e frumos sa vb urat, sa jignesti...in fine, asa a fost si prietenul meu cand eram despartiti, adica se baga cu mine in seama si vorbea urat cu mine, cand ne-am impacat, mi-a spus ca facea asta doar ca sa vad eu ca nu ii pasa si in plus ca sa caute un pretext sa se bage in seama cu mine.Depinde de fiecare, nu stiu exact ce urmareste fostul tau prieten, totusi nu cred ca ar strica sa vb cu el si sa lamuriti treaba, adica sa vorbeasca frumos cu tine, sau sa te lase in pace, parerea mea e ca se va intoarce el la tine ca am cunoscut multe persoane de genul lui.
E cam ciudat tipul.adica poate nu am intalnit eu inca persoana aia care sa ma trateze urat chiar si dupa despartire, la mine cel ma rau caz a fost "imi pare rau ma grabesc" sau "scuza-ma am ceva treaba si nu pot vorbi" adica indiferenta sau respingerea dar nu cu vorbe urate. Fostul meu iubit cel cu care am avut si o relatie mai lunga (3 ani) mi-a spus ca in el pot sa vad oricand un prieten, si daca vreodata am nevoie de ajutor inclusiv de bani sa apelez la el oricand, la orice ora din zi si din noapte, pentru ca pentru mine nu va fi niciodata atat de ocupat sau de indisponibil incat sa nu ma ajute Asta inseamna o prietenie frumoasa, o persoana care intr-adevar te-a apreciat, si mai ales daca ai inseamnat ceva pentru el Parerea mea este ca nu te merita, tu meriti ceva mai bun. Toate se intampla cu un motiv si vorba mea... UN SUT IN FUND DIN PARTEA CUIVA E UN MARE PAS INAINTE, POATE SPRE CEVA MAI BUN Ai incredere in tine si in ceea ce cauti si aspira cat mai sus, la o persoana sincera curata care nu-si bate joc si nu jigneste. altfel, nu e iubire adevarata
Mi s`a intamplat si mie ceva asemanator si tot vorbe urate etc.si acum ceva timp zicea ca ink mai tine la mine. da` tinanc cont de vorbele urate nu prea`l cred. poate mai tine la tine. poate nu. da` nu ar trebui sa se comporte asa
Buna!
Indiferenta doare, cum dor si cuvintele lui urate. Mie mi se pare josnic ce face, si nedemn. Isi alege armele unui las. Pentru ca daca ar fi un baiat care sa merite larimi, si regrete nu ar vorbi asa cu tine, ci ar incerca sa te inteleaga, sa te sustina, sa-ti fie amic. Deci totusi cred ca ar trebui sa aveti o discutie. Intreaba-l pe un ton mai aspru, ce vrea sa demonstreze, si ce te crede?
Succes!