| lullu a întrebat:

am avut un prieten jumatate de an. apoi ne am despartit. el este mai mare cu 4 ani ca mine, mi-a propus sa ne impacam si nu stiu ce sa fac.tot timpul relatia noastra a fost una frumoasa, nu m-a injurat, lovit, inselat...nici cand ne certam cu toate ca o faceam foarte rar.nu mi-a cerut niciodata sa fac sex cu el si nici nu a dat semne ca vrea...nu sunt timida si nici el putem discuta absolut orice, momentan el ma considera o prietena foarte buna dar si ar dori mult sa fim impreuna.eu tin la el, dar nu stiu ce sa fac. oare chiar a tinut la mine cu adevarat? sa ma impac cu el?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca in timpul relatie totul afost bine si frumos, de ce v-ati despartit? Cred ca trebuie sa te gandesti care a fost motivul pentru care v-ati despartit, din cate vad eu ati avut o relatie pe care multu si-o doresc.Analizeaza bine situatia si hotaraste ce e mai bine pentru tine.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Cred ca merita sa te impaci cu el.Se vede ca e destul de matur daca actioneaza astfel.Cred ca trebuie sa ii dai o sansa sa te faca fericita! Incercati sa nu mai fiti prieteni, incercati ceva mai mult.Bafta multa.

| monyk a răspuns:

Buna, fa ceea ce simti, daca crezi ca tii la el si vrei din nou o relatie cu el, atunci accepta, nu cred ca ai nimic de pierdut. Tu sti mai bine ce a fost intre voi si daca simti ca el te iubeste, dupa cate ne povestesti se pare ca te-a iubit si inca te iubeste din moment ce vrea impacare, daca nu ii pasa nu iti cerea acest lucru, gandeste-te si la cauza despartirii voastre, fa ce iti spune inima, dar asculta si ratiunea din cand in cand, totusi eu zic sa nu dai cu piciorul peste ocazia de a fi iar cu el, fa ce este mai bine pentru tine.

| udarb a răspuns:

Dragostea se bazeaza pe buna intelegere, incredere reciproca si spirit de sacrificiu. Daca el a indeplinit aceste lucruri cat timp a fost cu tine as zice sa te impaci cu elwinking