Daca in timpul relatie totul afost bine si frumos, de ce v-ati despartit? Cred ca trebuie sa te gandesti care a fost motivul pentru care v-ati despartit, din cate vad eu ati avut o relatie pe care multu si-o doresc.Analizeaza bine situatia si hotaraste ce e mai bine pentru tine.
Cred ca merita sa te impaci cu el.Se vede ca e destul de matur daca actioneaza astfel.Cred ca trebuie sa ii dai o sansa sa te faca fericita! Incercati sa nu mai fiti prieteni, incercati ceva mai mult.Bafta multa.
Buna, fa ceea ce simti, daca crezi ca tii la el si vrei din nou o relatie cu el, atunci accepta, nu cred ca ai nimic de pierdut. Tu sti mai bine ce a fost intre voi si daca simti ca el te iubeste, dupa cate ne povestesti se pare ca te-a iubit si inca te iubeste din moment ce vrea impacare, daca nu ii pasa nu iti cerea acest lucru, gandeste-te si la cauza despartirii voastre, fa ce iti spune inima, dar asculta si ratiunea din cand in cand, totusi eu zic sa nu dai cu piciorul peste ocazia de a fi iar cu el, fa ce este mai bine pentru tine.
Dragostea se bazeaza pe buna intelegere, incredere reciproca si spirit de sacrificiu. Daca el a indeplinit aceste lucruri cat timp a fost cu tine as zice sa te impaci cu el