Nup. Violenta nu este acceptata. A ridicat o data palma, se va intampla si a doua oara. Un om il cunosti cu adevarat la bautura si in cercul de prieteni. Daca el bea de 10 ori pe ani de se face racheta, asta inseamna ca e acceptat sa te bata tot de atatea ori?
Era doar prieten sau era iubitul tau?
orice ti-ar fi fost nu avea dreptul sa te loveasca
tu poti decide in functie de cum v-ati inteles si cum l-ai percept ca om pana la momentul cand te-a lovit, daca mai merita iertat sau nu!
nu pot sa iau eu o decizie pentru tine!
pana la momentul cand a fost beat a mai avut accese de furie fata de tine?
Iubit.
Rare dar da, a mai avut
Atunci nu merita sa il ierti, pentru ca aceste cazuri de violenta si loviri se vor repeta in timp!
Un om care te lovește nu poți să-l ierți. Am fost si înșelat dar n-am putut sa dau in ea.
Pentru mine este o injoseală sa dau într-o fată.
Cu exceptie de la regula "sa nu lovim femeile" ai putea sa lovesti cu oarece mila o femeie care are brate proeminente si practica sport de contact de cativa ani eventual te ia la picioare din senin, atunci este justificat sa raspunzi agresiunii!
de exemplu @AnastasiaK ne-ar bate si pe mine si pe tine parte in parte si vorba aia si eu am facut sport de contact dar nu profesionist! ei cand intri pe mana unei profesioniste sa vezi bubuiala in bronx! eu nu fac discriminari stiu de ce sunt capabile unele femei luptatoare profi, acolo e altceva! OSU
in orice caz mesajul meu este semi-ironic si trebuie tratat ca atare
Excepțiile sunt excepții, e normal sa te aperi in egala măsură ca e băiat sau fata. Eu voiam să spun că n-am lovit nici o fată indiferent de situatie până acum. Si nu pentru ca am fost fraier, dar asa am primit educatie de la tata, chiar dacă el a lovit o pe mama si in fața mea. Am trecut prin destule încât să evit orice scandal atât cât imi sta in putere, ca e băiat sau fata nu conteaza. De 2 ori era sa ma duc ....pt 1 singur pumn, de atunci ma feresc sa dau si cu palma. Si nu sunt vreun luptător n-am făcut nici un sport 'decat bătăi de cartier' cand era moda. Libertatea e mai importantă decât orice.
În schimb daca s-ar lua cineva de Mama sau de o eventuală iubita/sotie(pentru ca acum nu am), clar nu as sta pe gânduri și as ripostă. Poate sa fie 50 in față merg pana pic din picioare. N am frica, dar evit. De cele mai multe ori am evitat de frica mea, ca stiu ce pot face daca incep, nu de frica sa iau bătaie. Sper ca înțelegi.
Stiu si iti dau dreptate, mai sus am fost doar usor ironic, la adresa mea mai mult si fata de faptul ca am intalnit femei luptatoare
in viata de zi cu zi, este corect sa nu lovesti niciodata o femeie...