| Emma a întrebat:

Buna
Am avut un vis groazniiiiccryingcrying

Deci.la inceput se facea ca ne mutase la o alta sc[pe mine si toti colegii inclusiv iubitul meu]
Aici, acesta ma insela cu o fata in fata meacrying(((((((((
Apoi ne-am impacat si mi-a zis ca doar pe mine ma iubeste si a plecat nu stiu unde cu o colega de la el din clasa, unde au facut accindet cu masina si au murit amandoicrying(crying
M`am trezit plangand si tipandcrying
Oare ce inseamna asta?
Ps:e posibil sa ma mut la o alta sc in toamnabig grin iar el la liceubig grin
Xoxo

Răspuns Câştigător
| BellsC a răspuns:

Poi nu stiu... poate te-ai gandit prea mult la asta iar subconstientul tau. o luase razna.
Nu trebuie sa te sperii, problema ca nu se va intampla nek rau! si poate ca da, poate ca ai unele premonitii!
Dar se poate sa fie si un simplu vis.Pwp

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Esti stresata de gandul mutatului si poate si evenimentele se desfasoara cu repeziciune, de nu le mai poti cuprinde. Atunci normal ca iti faci diferite scenarii, vezi tot felul de probleme in viitor, mai ales noaptea, cand creierul se descarca de grijile de peste zi. Sau s-ar putea sa fie premonitie? Nu prea cred asta.
Cel mai bine, cred, este sa tii un post si sa te rogi lui Dumnezeu sa iti descopere ce a fost. Si pentru ca esti mica, nu tine post toata ziua, tine numai pana la 12, sau pana la ce ora poti tu, sa nu mananci si sa nu bei nimica. Asta doar daca crezi in Dumnezeu.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu înseamnă nimic, e doar un vis. Probabil te-ai gândit la aşa ceva pe perioada zilei şi subconştientul a făcut restul! Stai liniştită! Baftă!

| elena a răspuns:

Toate variantele pot fi posibile sau nu, dar daca macar una din aceste variate se adevereste, inseamna ca este vorba despre premonitie, adica ai o insusire de a afla cu exactitate evenimente viitoare, mai apropiate sau mai indepartate in timp, iar daca nu se adevereste nimic, inseamna ca a fost doar un vis urat care a pleacat odata cu noaptea. In rest vacanta placuta si s-auzim numai bine!

| nobody_9468 a răspuns:

Zilele astea am avzut cam multe intrebari despre vise/cosmaruri pe TPU', plus ca si eu am avut cosmaruri 3 nopti la rand, probabil luna plina ne influenteaza.Aseata m-am interesat, am o carte despre astfel de lucruri si oricum, sper ca totul sa treaca repede, fiindca am o stare depresivastraight face.
Eu de 2 nopti ma tot trezesc plangand si plina de fricastraight face.

Bafta.

| Narfundo a răspuns:

Scrieti visu pe www.oniromantie.ro. Acolo cica ei sunt experti, nu are rost sa ma chinui eu cu visu tau:P.

| Emma explică:

Am 14 ani

| KeepCalm a răspuns:

El ce`a visat?hee hee

| ldyg a răspuns:

Pai inseamna ca tii la el si ti-e frica sa nu te insele.

| KatieKatzzz a răspuns:

Nu inseamna nimic, dar chiar cati ani ai tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca tu ai scris ca te-ai trezit plangandwinkingasta inseamna bucurie:X:X:Xnu e nimic rau, din contra cand visezi ca plangi o sa ti se intample ceva frumos:X:X:Xe de bine stai linistita:*
:X