anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am avute cateva relatii dar de fiecare data am fost lovita cu pumnii in cap sau au tipat la mine de tremuram de frica, traiam in spaima si nu pot declara pe fostul ca vrea sa imi ia viata si nimeni nu m-ar lua in serios si m-ar considera nebuna...chiar nu mai am nicio scapare acum...

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai pătit asta in acele relatii, problema este la tine.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.De ce consideri ca nu mai ai nicio scapare cand tu pare ca nu faci nimic pentru a scapa? Exista foarte multe numere de telefon sau ong-uri la care poti apela atunci cand esti victima unui abuz de orice fel.Din ce oras esti?

| dullcat a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica sa ceri ajutor.Agresorii tocmai pe asta mizeaza, ca femeile nu vor actiona impotriva lor, nu se vor apara si vor stagna in frica, prin urmare asta le da putere.Numai tu poti sa faci ce este necesar, nu altcineva.

Scrie cazul tau aici.Te vor lua in serios, asa cum fac cu multe alte femei in situatia ta: https://www.facebook.com/centrul.filia

| Hyperion7 a răspuns:

Daca nu ai apelat acest număr 0800 500 333 pentru a vorbi cu cineva, poate te pot ajuta eu cu vreun sfat sau părere, din moment ce nu vrei sa vorbești cu cine ți-am recomandat...
Așa că daca ai vrea, na, sunt dispus sa te ajut.

| Angela616 a răspuns (pentru Hyperion7):

Ok v-am trimis cerere