| lovenrt a întrebat:

Buna am burta si as vrea sa fac patratele am 67 de kg...sunt fata... vreau sa le fac acasa ziceti-mi niste exerciti

Răspuns Câştigător
| dudutm a răspuns:

Daca ai burta trebuie mai intai sa o dai jos, si nu prin abdomene ci prin cardio ( alergare, inot) si abia dupa ce o dai jos poti sa faci abdomene. Daca faci abdomene si ai burta le faci degeaba ca grasimea nu o dai jos astfel si no sa se vada ca le faci.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Du-te tu cu patratelele tale cu tot.hee hee
Pentru o silueta potrivita, fa un sport ca inotul, atletismul, este bine sa faci si fitness, aerobic, pilates sau ce o mai fi. Ai grija la dieta, nu te arunca pe prajituri si alte dulciuri, cel mult manca o data pe saptamana, sucurile din comert complet interzise, mezelurile si semipreparatele, ca sa nu mai zic de fast food la fel.
Manca paine neagra sau preferabil paine din secara in loc de paine alba, ai grija cu grasimile animale sau hidrogenate (margarina), consuma legume si fructe multe, preferabil sa nu lipseasca la nici o masa. Manca carne alba (pasare sau peste). Pestele oceanic, nucile si semintele sunt o sursa buna de uleiuri polinesaturate care sunt bune pentru circulatie si pentru sistemul nervos. Mancarea gatita de preferinta prin fierbere sau sub capac, nu prajita.
Si uita-te un pic pe eurosport sau pe alt canal cu sport, vezi cati sportivi au patratele? La cei mai multi oameni se vad cel mult slab conturati muschii abdominali, in nici un caz patratele. Mie personal nici nu mi-ar placea sa vad patratele la o fata, dar intr-adevar un abdomen plat la care se vede un pic linia dintre muschii oblici si muschii drepti este f.atragator. happy
Abdomenele ajuta muschii dar nu fac mult ca sa scada burta sau sa dispara tesutul adipos de sub piele, oricat de multe ai face.
Cand faci exercitii de forta, pentru cele mai bune rezultate, se fac mai multe serii din acelasi exercitiu, la care se variaza viteza si numarul. Faci o serie cu mai multe odata intr-un ritm mai lent, apoi o serie cu mai putine facute intr-un ritm rapid. Si numarul optim este de pana la 100-150 de exercitii pentru aceeasi grupa de muschi, impartite in 3-5 serii, dar sa le repeti zilnic. Daca faci mai multe numai iti ocupa mai mult timp si te obosesti mai tare, astfel incat iti va fi greu sa mentii programul zilnic.

| Florentin_6875 a răspuns:

Simplue abdomenele sunt cele mai bune dar lucraza si exercitii pentru spate, gasesti pe google mai multe

| DAHAKA31 a răspuns:

Renunta la carbohidranti si fa-ti o manacare eckilibrata si exerciti... abdomene plan orizontal si plan inclinat cate 50 de serie si te ajuta... funda te rog

| mfbluu a răspuns:

REnunta la McDonalds si la Shaorma si o sa veZi love struck la schimbari laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci abdomene, 300 mai exact.
Si iti invelesti tot abdomenu in folie transparenta pentru gatit, asa vei elimina mai multe calorii.