Inteleg ca ceri un strop de decenta.Un strop mai mare.
Ei,ceri imposibilul,crede-ma.
Fiecare epoca are bunele si relele ei,depinde cum privesti lucrurile.
Curiozitatea umana a existat intotdeauna si nu va inceta vreodata sa existe.
Problema incepe acolo unde e curios un om destept si instruit sau e curios un copil insingurat,debusolat,fara o indrumare corecta,fara sa poata gasi raspuns la nelinistile lui, aruncat in fata unui calculator(ca sa nu-i deranjeze pe ceilalti din casa), un copil ai carui parinti lipsesc 23 de ore din 24 si a carui singura consolare sunt jocurile pe net,chat-ul cu persoane pe care nu le-a vazut niciodata in viata lui,filmuletele xxx si site-ul asta...
Observi cum viata lui reala a devenit una virtuala? Incepi sa-ti explici?
El VEDE ca este permis orice,intreaba orice(de multe ori si monstruozitati,din dorinta de a soca),fara sa aiba o baza solida,fara sa aiba de unde sa invete ca exista principii si legi umane,fara de care nu putem exista!
Sa te astepti sa te doara stomacul mult timp de acum incolo(iti recomand Maalox),pentru ca nu exista nici o sansa sa schimbi ceva.
Te adaptezi la timpul in care traiesti,incerci sa ajuti,sa le deschizi ochii,sa suplinesti lipsa de educatie-daca poti.
Daca nu,stai in coltul tau si initiezi Corul Vaitatorilor,Echipa Plangatorilor de Mila sau Grupul Indignatilor de Cum a Ajuns Tineretul in Ziua de Azi!
Si pe mine ma stupefiaza multe din realitatea in care traiesc,dar mi-am autoimpus sa nu ma mai surprinda nimic(exersez in fiecare zi,pe site).
In alta ordine de idei,as fi de acord cu stropul de decenta pe care il ceri,personal ti-l acord cu bucurie, dar fa-mi favoarea si scrie in limba romana!
Mi-a fost teribil de greu sa vorbesc despre corectitudine, raspunzand unei postari care imi raneste cristalinul cu greselile gramaticale-voite sau nu.
Sa auzim de bine.
„WTF! Poate sunt eu prea demodat, motiv pentru care voi fi aratat cu degetul de catre uni dintre voi."
Omule, calmează-te, suntem într-un spațiu virtual.
Deși, sincer, mi-ar plăcea să te arăt cu degetul.
Aș spune : „Uite-l pe ăla care crede că face marea cu sarea pe TPU.ro,dacă postează o întrebare ce conține "WTF".
Parere mea sincera este ca fiecare isi are viata in maini.E liber sa faca cu ea ceea ce vrea,este stapan pe sine. Daca unul vrea sa isi posteze pana si masura la penis,este la alegerea lui sa se laude sau sa se planga. Uneori,suntem prea speriati de ceea ce am facut, iar marea problema cu unele fete este daca au ramas sau nu insarcinate si vin aici si isi spun of-ul(si eu am facut asta).
Sunt intrebari a caror raspuns nu il gasesti prin definitii, sunt raspunsuri pe care le gasesti de la oameni care poate au trecut prin asta.Nu ai sa vezi niciodata om sa asculte de teorii sau definitii,ei au nevoie de probe, de dovezi, de alti oameni care au mai facut ca ei.Era o vorba daca imi aduc aminte"Invata din greselile altora".
Ai perfecta dreptate in tot ce ai spus aici, dar sunt acum copii de 10-11 ani care nu mai au parintii la indemana pentru ca sunt obsedati sa castige multi bani si nu are cine sa ii invete ce si cum.Gandeste-te ca in spatele celor care scriu pe net e o istorie,e un om care nu gaseste sprijin in alta parte decat intre necunoscuti,pentru ca nu au pareri auzite,pareri umane si doar tastate.
Parerea mea,este ca acum,in loc sa vorbim cu familia despre probleme le expunem pe net,pentru ca acum, gasim mai mult sprijin aici decat la cei "dragi", care uneori sunt prea tulburati de viata din zilele noastre.
Un om destept in vata din greselile altora.Eu pun intrebari neinsemnate pentru unii dar nu si pentru me.si intrebarile prostesti sunt cele mai amuzante.deci te doare cu ceva sa vezi plictiseala si prostie? eu cred asa:"te uiti la prosti, razi de prosti, dar nu incerci sa ii schimbi ca devii prost"
@LeIrmoAkaEvil. nu am priceput ce vrei sa spui, fi mai explicit[a]
@ColaCola. mersi de raspunsul tau, partea cu "omul isi are viata in maini, decide ce vrea sa faca cu ea" la asta am atras si eu atentia, nu e nevoie de sfaturile altora in a invata o pozitie preferata sau daca e bine sa fac sex cu iubitul fostei prietene. [citam]/ partea cu copii orfani, este adevarata, intr-adevar. intr-o anumita masura. ei isi spun oful si cer ajutor, dar nu ti se pare aberata intrebarea de genul "e bine sa fiu cu baiatul cu care m`am vazut azi la mol?"?
nu sunt impotriva intrebariilor, sunt impotriva intrebarilor idioate de prost gust si negandite. am sa dau un plus raspunsului tau oricum.
@PoneiulTroian. iti multumesc pentru dovada de ofensivitate sa stii ca nu ma aflu printre cei minori, insa imi pare rau de ei. si nepoliticos din partea ta ca ne spui cum ca maicata nu se epileaza, asta e evolutia, noa generatie pe care tu o imbratisezi cu drag, si cand o sa ai o copilasa mica si frumoasa[in caz ca nu ai deja] si vine un derbedeu si o violeaza la ora 12 peundeva pe strada ca ea era imbraca provocator, o sa vi aici pe site si o sa intrebi "ala mi-a violat fica, ce sa fac?" eu am sa-ti raspund atunci in felul urmator. "nu sunteti devina voi, sunt devina cei ce vau bagat evolutia si viitorul in cap" daca intelegi ideea . ca acum printre blocuri, nu se mai vorbeste despre un desene animat cu tom si jeri sau nu se mai joaca prinsa si ascunsa. acum, doar suntem la moda. se trage o tigara, se bea o gura de bere, se mai pipaie, tuca etc.si acum terog sa nu te intrebi "de ce fac ei asta?" am sati raspun dinainte, o fac pnetru ca asa au fost educati, au invatat de la unul care privea viitorul cu ochii lui defecti stricati si orbiti de soare, care a auzit si el de la altul poate pe un site de genul asta. ca e bine sa stai noaptea afara la o bere nu la o poveste din dintr-o anume nazbatie. imi cer scuze ca nu sunt prea cooerent acum, e tarziu sunt obosit nici nu mai stiu ce scriu peaici, sper doar ca vei intelege ce aveam de spus. si apropo, roaga-te sa existe mai multi cazuti de pe luna dinastia ca mine, daca vrei o societate cu un viitor cate decat decent [nu e un mod de lauda, dar as vrea ca multi sa gandeasca la fel ca mine, ar fi mai prietenoasa si linistita lumea]
Parearea mea ca nu ar fi trebuit sa te obosesti sa postezi asa ceva.E fara importanta.
Da sunt total de acord cu tine chiar pe acest site am vazut tot felul de intrebari groaznice si idioate care nu au niciun sens uni oameni chiar au creier de gaina si mereu cand intru pe un site gasesc mereu intrebari despre sex si intrebari penibile chiar nu stiu ce fac oameni astia toat ziua dar au prea mult timp liber, multa lume cand ii intrebi despre oameni care traiau pe vremuri in grote zic chesti de genul oaw ce grozavie sa traiesti fara internet televizor si asa mai departe sau fara civilizatie sa nu ai cu cine discuta ei eu nu sunt de parere cu ei eu cred ca ar fi fost mai bine sa traim pe vremea lor pentru ca acolo nu exista calculator sau internet si noi nu trebuia sa citim intrebari penibile puse de alti, dar asta este parerea mea sper sa imi dai un raspuns despre ce am zis.
Te înţeleg perfect şi uite,eu sunt printre minori. Cred acelaşi lucru ca şi tine dar nu mă mai apuc de spus opinia mea,fiind aceeaşi ca şi opinia ta,pentru că alţii o să comenteze. Aşa că nu-ţi bate capul,nici eu n-o fac.
Puţini mai sunt care să poată să vadă realitatea aşa cum este de fapt,acum, cu toţii şi-au format o lume paralelă virtuală unde îşi spun unii altora când fac pipi sau când are vreunu' chef să-şi facă laba...
Deci, no comment.