Imi plac saruturile. Nu imi plac saruturile care lasa urme, si mai ales urasc rujurile care nu tin la saruturi pentru ca imi lasa o senzatie de grasime pe buze.
Asta sunt eu, dar poate pe iubitul tau nu il deranjeaza niciun aspect din cele enumerate mai sus. Sfatul meu intreaba-l pe el si vei primi cel mai bun raspuns. In privinta romantismului, nu e mai romantic un sarut in care nu esti rujata decat unul in care esti rujata cu ruj rosu sau cacaniu in dungi. Romantismul, e data de perceptia fiecaruia. Acum da ii dai mai multe pupicuri sau il saruti lung, cu sau fara limba, e acelasi lucru cata vreme simti ceva pentru acea persoana, altceva decat atractie fizica.
Spor
Din experienta mea nici unui baiat nu-i place sa fi rujata cand urmeaza sa te sarute sau sa il saruti, bineinteles ca ii place sa ai buzele hidratate dar nici in caz rujate. bafta
Cel mai romantic e atunci cand prima data buzele tale se joaca cu buzele lui(il ti putin in suspans) apoi un sarut ceva mai senzual, apoi poti sa ii dai un french kiss
lidia4you întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: