| Stefania a întrebat:

Am cautat pe net "Vraji de dragoste" si am gasit mai multe vraji infricosatoare :-s, dar am gasit una care nu este de loc rea! Si suna asa:

-iei o ceapa si scrii pe partea ai inferioara numele celui in cauza.
-sadesti ceapa intr-un ghiveci de flori, si pui ghiveciul intr-un loc cald si luminos.sopteste in fiecare seara si dimineata peste ghiveci, numele celui ce se vrea a fermeca.atunci cand observi ca ceapa incolteste, rosteste zilnic cuvintele:

asa cum radacinile cresc,
asa cum frunzele cresc,
asa cum florile cresc,
asa si iubirea lui.( numele )
tot asa sa creasca!

Voi credeti? Adica nu se intampla nimic rau daca faci vraja aceasta? Voi ce parere aveti? Este bine sa faci asa ceva? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ana_6509 a răspuns:

Fata mamii pe langa faptul ca irosesti o ceapa care ar putea fi folosita la o ciorbita, niste sarmalute, o salata sau orice altceva si ca ti pierzi timpul nu se intampla nimic.Nu mai fi atat de puerila si daca iti place atat de mult baiatu' acela incearca sa te faci placuta, sa ii captezi atentia daca esti prea timida sa ii spui asta in fata.Succes!

42 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Este pacat sa faci asa ceva si mai bine sa nu incerci.

| Dizzydizz a răspuns:

Astea sunt prostii
plus ca sunt pacate /.
Dumnezeu te vede.

| irina20 a răspuns:

Nu stiu cat de bine e sa le faci, dar ele exista, credem sau nu.
Mie mi-au iesit cateva dar nu legate de dragoste.Ca sa faci o vreja de dragoste iti trebuie mult mai mult decat obiecte, trebuie ca dragostea, suferinta, ura din sufletul tau sa fie extraordinar de puternice.

| stresu a răspuns:

Bai, daca nu te iubeste ala, macar faci o salata bunabig grin

apai eu puteam sa plantez si sequoia daca nu ma ducea cat de cat capul ca nu venea nimeni. Na de patit nu patesti nimic daca te apuci de gradinarit+ incantatii; te inveti sa faci multitasking. Dar mai bine faci un experiment pentru biologie; iar de facut rrost de baieti o faci iesind din casa si fiind naturala. Spor la vegetale!

| Stefania explică:

"NU" vreau sa le incerc :-o.DOAMNE ferestestraight face

| Cryssy a răspuns:

Nu cred in asa ceva. Se spune ca daca faci vraji atunci lucrezi cu diavolul. E pacat sa faci vraji. Nu e mai usor daca ii spui celui pe care il placi ceea ce simti?

| Hombre a răspuns:

Pune ceapa la ciorba si ocupate mai bine de carte care te ajuta sa scapi de superstii si nu mai crezi in orice cacanarie.

| Sara2 a răspuns:

Hey! asta fac numai persoanele obsedate! eu iubiesc fff mult un baiat si sufar enorm dupa el si plang zilnic dar el nu stie, ies cu altul dar nu simt nimic nimic pentru el in fine, dar persoanei respective pe care o iubesc si dupa care sufar nu as putea sa ii fac asa ceva, in primul rand ar sta cu mine prin acea vraja, nu natural, nu e iubire naturala in al 2 rand vraja aceea poate fi dezlegata oricand si atunci cand afla te uraste mai tare mai ales daca el e "dezlegat" de acea vraja, acum treaba ta daca vrei sa faci prostii...succes

| UrăscPăstârnacul a răspuns:

Heiii.
Eu stiu un lucru de la o profa de-a mea : Ne-a spus ca niciodata sa nu facem vraji, pentru ca intotdeauna se vor intoarce impotriva noastra si nu tine de Dumnezeu.

Ai grija! :*
Adda

| andreii2 a răspuns:

Eu cred in vraji, magii... dar nu cele gasite pe net.
Incerca... poate mergehee hee

| HelpBoy a răspuns:

Eu nu cred in astea dar cred ca e pacat sa faci asa ceva.

| andreea_9164 a răspuns:

Eu nu cred ca astfel de "vraji " pot sa il faca pe acela sa se indragosteasca de tine. pur si simplu intra in vorba cu el. Afla ce i place sa faca. unde merge. mergi si tu acolo si va intalniti din coincidenta! Eu asa consider. acum faci cum crezi ca este mai bine happy.

| SnicK a răspuns:

Se intampla ceva, faci vraji, lucri cu satanistii.
Aia se mai ocupa cu asta,

happy Pa

| innocent_9644 a răspuns:

Nu stiu, poti incerca (desi e pacat)... nu prea cred ca o sa se intample ceva.
insa, daca vrei sa te placa, cere. i universului asta (desi suna ciudat).
vreau sa zic ca universul are 3 reguli:
1. cere 2.crede 3.primeste
odata ce ii ceri universului inseamna ca stii ce vrei.
gandeste. te la asta si poate ai ceva sanse.
insa, totul va fi asa cum trebuie sa fie, asa ca nu fii dezamagita daca nu o sa se intample nimic.winking

| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Oau...pai...nu are ce sa se intample n primul rand.stai linistita, apoi.nu prea cred eu in vraji dar incearca cu incredere. poate o sa meargawinking

noroc!

fundita?:d

| Special_girl a răspuns:

Eu nu prea cred in astfel de chestii, dar chiar daca ar merge, ai vrea sa fii iubita de un baiat doar pentru ca e vrajit?

Eu personal, nu.

| rebb a răspuns:

In 1 rand gandeste din nou, dar de data asta rational. Orice vraja pe care o faci se poate intoarce impotriva ta din anumite motive si nu, nu este bine sa faci vraji. In al doilea rand, tu chiar vrei ca cineva sa te iubeasca doar din cauza unei vraji, ci nu pentru ca esti... tu? Asta nu e dragoste adevarata si nici n-o sa poata fii vreodata.

| Dodolo a răspuns:

Ciao.
Raspuns: Nu e bine sa faci asa ceva.
Intrebare: Ce faci dupa ce ceapa se usca?

| stefan_4644 a răspuns:

Pai de felul meu nu prea cred in vraji dar cred in puterea unei energii canalizate spre o persoana, obiect si cred ca in mare cu asta se ocupa magia alba.Partea proasta este ca limita dintre magia alba si neagra este mica si am inteles de la diverse persoane ca orice vraja trebuie "inchisa", ceva de genul ca sa nu se lase o legatura deschisa, care poate avea repercursiuni.Oricum...mai bine te duci si ii spui ca iti place de el happy

| byank1000 a răspuns:

Eu mai degraba zic sa te rogi la Dumnezeu decat sa faci vraji!

happy

| 4827 a răspuns:

Eu am incercat o vraja, una cu petalele de flori sa le pui in jurul tau, si a merslaughing adica acel baiat m-a iubit si a fost chiar frumos timpul petrecut cu ellove struck. Tot ce trebuie sa faci e sa crezi in ea, daca nu crezi nu da nici un rezultat, si trebuie sa te asiguri ca nu face rau nimanui, ca nu il va rani atat fizic cat si moral :*

| zuzulica a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacioasahappydar cred ca esti o mica copila/copilhappycum sa crezi in asa ceva multi pubilca pe net astfel de lucrurii la caterinca plus de asta dragostea cu forta nu se face mai bine suferi un pic si gatahappy

| caramelagurl33 a răspuns:

Nu este bine deloc draga mea! sunte priceputa la relatii, deoarece am cuplato pe verisoara mea!
1.baga-te in seama. zii ceva de genul (hei ce faci) si el zice (bine dau test ceva de genu)
2.trebui-e sa ii arati ca esti tare! devino desteapta puternica si arata-i cat de tare esti!
3.probabil ca daca faci pasul 2, el va zice prietenului sau (ce draguta e (numele tau)! e draguta desteapta si frumoasa!
4. te trezesti ca va vorbi cu tine, sau il va pune pe prietenul lui sa o faca (mai stii?).
5. draguta, toata lumea iubeste mancarea gatita acasa! pregateste-i pranzul cu mancarea s-a preferata (dar va trebui sa te informezi) si se va innrosi daca eu dai)
6. dupa ce vezi ce fel de baiat e (trebuie sa va cunoasteti bine!) atunci poti sa mergi la intalnire cu el! dar ai grija sa fie de treaba si matur! valabil pentru tot!
vei merge la intalnire, ii vei cumpara un cadou (nu te duci cu mana goala!), faci poze la prima intalnire si vorbiti. dupa o intalnire-doua, daca tu chiar crezi ca e de treaba, te saruti!

P. S:ai grija sa fie de treaba! nu te mai avertizez! poate doar vrea sa o faca cu tine! nu raportati

| diana_9674 a răspuns:

Deci in primul rand diavolul nu exista oameni bunihappy. documentati-va si voi mai mult:d.sa faci vraji nu e neaparat pacat. dar e periculos daca nu faci bine.astea sunt chestii periculoase...si nu recomand 'big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, nu cred aceste vraji, iti spun asta din experienta propie, deoarece am incercat si eu cu o papusa, o vraja luat de pe net...si nu a dat nici un rezultat, a fost timp pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar e interesant!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc Sfintilor Rafael, Mihael si Gavril pentru ajutorul dat.Multumesc mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt nou pe forum sunt cristi si eu sunt interesat de vraji vreti un site de vraji intrati pe www.flacaraneagra.com cine are mai multe informatii si are mai multe cunostinte si este mai bine informat in domeniul ocultismului a magiei negre etc il rog sa imi ia id-ul de mess titu_0989

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| shulien a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca aveti probleme in dragoste, de orice fel va dau un site, eu am apelat si mi-am rezolvat tot
http://tarot-magie.weebly.com/

| Raduly_Antal_1967 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred in asa ceva. Dragoste bla bla bla. Ceapa este o planta hranitoare, dragostea e un sentiment. Nu are nici o legatura unul cu celalalt. Nu prin farmece si vraji se castiga ci prin reciprocitatea sentimentului aratat fata de tine ca persoana.