| Stefania a întrebat:

Am cautat pe net "Vraji de dragoste" si am gasit mai multe vraji infricosatoare :-s, dar am gasit una care nu este de loc rea! Si suna asa:

-iei o ceapa si scrii pe partea ai inferioara numele celui in cauza.
-sadesti ceapa intr-un ghiveci de flori, si pui ghiveciul intr-un loc cald si luminos.sopteste in fiecare seara si dimineata peste ghiveci, numele celui ce se vrea a fermeca.atunci cand observi ca ceapa incolteste, rosteste zilnic cuvintele:

asa cum radacinile cresc,
asa cum frunzele cresc,
asa cum florile cresc,
asa si iubirea lui.( numele )
tot asa sa creasca!

Voi credeti? Adica nu se intampla nimic rau daca faci vraja aceasta? Voi ce parere aveti? Este bine sa faci asa ceva? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ana_6509 a răspuns:

Fata mamii pe langa faptul ca irosesti o ceapa care ar putea fi folosita la o ciorbita, niste sarmalute, o salata sau orice altceva si ca ti pierzi timpul nu se intampla nimic.Nu mai fi atat de puerila si daca iti place atat de mult baiatu' acela incearca sa te faci placuta, sa ii captezi atentia daca esti prea timida sa ii spui asta in fata.Succes!

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate fac pe sfantele dar an realitate 80 la suta din femei tin barbatii, casatoriile cu vraji chiar si la popi se cere fal pe barbatumeo sa ma iubeasca sa stea acasa bla bla bla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Misto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa incerci ca sunt un fel de vrajitor nu stiu cum sati zic Dar incearca nu am auzit despre magia asta dar s-ar putea sa mearga dar daca vrei ca cineva sa te iubeasca Cand te duci la mare scrii cu degetul mijlociu langa apa numele tau si persoanei iubite si daca vrei sati vezi viitorul iubit sa dormi cu o ceapa sub perna big grin si sa stiti ca Sunt 2 feluri de magie Magie alba Care nea dato dumnezeu sa o descoperim si magie neagra Satanistiwinking Cu placere daca team fost de folos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga andreea te-as sfatui sa nu o faci pentru ca lucrezi cu diavolul si iti vei face mai mult reu decat bine. Eu stiu asta pentru ca am intrebat un preot despre asta si mi-a zis la fel cum ti-a zis si eu. Fi u insati si il vei cuceri asa simplu fara vraji. Mult noroc in iubire.

| Andreeutza_Dragutza a răspuns:

Si eu am cautat pe net "varjii de dragoste", dar nici nu cred ca merg si pot fii si periculoase unele poate ca aseasta sunt "dupa un trup de inger se ascunde un demon", dar nu chiar asa de exagerat si gandeste-te bine inainte sa facii vreo greseala.

| shulien a răspuns:

Daca aveti probleme in dragoste va dau un sitre, eu am apekat si mi-am rezolvat tot
http://tarot-magie.weebly.com

| Girbea_Cristi_1977 a răspuns:

Rugaciune puternica iti intoarce iubitul in 48 ore.nu credeam dar am facut si a reusit. zicetiva voua numele iubitului de 3 ori.ginditiva la ceva ce vreti sa realizati pana saptamana urmatoare si repetati tie de 6 ori (daca aveti o dorinta repetativa voua)repetati aceste cuvinte vino la mine ingerul luminii eu te implor. Fa sa revina iubitul meu (numele lui)astazi el ma va cheama mai dragastos si cu iubire disperata.va simti o imensa dorinta pentru mine.ingerul meu al luminii ingroapa tot ce impiedica relatia noastra (zici numele)intoarcete la mine (repeta de 6 ori)ingerul luminii indeparteazai pe toti cei care au contribuit la despartirea noastra. ingerul luminii fa ca (zici numele)sa se gindeasca doar La mine. (Zici numele)imi telefonezi in 48 de ore.iti multumesc ingerul luminii.iti multumesc pentru puterea ta infinita si misterioasa ce functioneaza mereu.amin (publica si trimite aceasta rugaciune de 3 ori in diferite siti, f curand vei avea o buna surpriza. ..chiar in seara asta saruturi! in zorii zilei iubitul tau isi va da seama ca te iubeste! se intampla o vraja. ..totul se va intampla intre ora 1-4 de dimineata! Fii pregatit pentru un mare doc al vietii tale! ps. De rupi acest lant vei avea ghinion in dragoste

| darkYou a răspuns:

Depinde cat de mult crezii in ele d`ca vrei sa se intample cv trebuie sa crezii dar te sfatuiesk sa nu faci vraji ce ai spus th poate fiie numita o vraja neagra. Orkum nu incerka asa ceva :*

| Gaiu_George_1992 a răspuns:

Eu cred, ca sa pui sraca ciapa la salata.

| edytu10 a răspuns:

Multumesc celor trei Sfiinti Mihail si Gavril si Sf Rafael pentru indeplinirea dorintelor

| larisa_7273 a răspuns:

Nu prea ar fi corect fata de pers fermecata, dar a mers vraja asta?