| xEndlessLove a întrebat:

Am cea mai mare dilemă din viața mea. Vorbesc cu un băiat si mi-ai spus ca ma place. Nu ne-am văzut niciodată. Dar ma deranjează faptul ca vorbeste cu alte fete care le consideră amice, dar eu nu sunt de acord cu amicia lor. Pana la urma nu pot face nimic, nu pot să ii cer sa nu mai vorbească cu ele. Dar lucrul asta mă deranjează rau. Mereu ne certam pe subiectul asta si de aici vine si faptul ca nu am încredere in cuvintele care mi le spune, ca dorește ceva serios si etc. Adevărul este ca începe să se schimbe si nu stiu ce sa cred. O fi posibil sa mă placă sau e doar la misto?
Faza este ca ma împăca asa usor de nu ma recunosc si nu pot sa îmi dau seama de ce continui să am încredere în el. Va rog, un sfat

5 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Ai auzit de nevoia de a socializa?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Imi pare rau dar TU NU AI NICI UN DREPT asupra vietii lui sociale? nu iti convine? te rog retragete elegant din relatie si nu il mai deranja pe bietul baiat cu ifosele tale

Răspuns utilizator avertizat
| Timbtudor a răspuns:

Hei eu sunt baiat!
Pe scurt ati putea merge la masa la suc iesiti în oraș povestiți si îl intrebi ce a fost cu prietenele cu care a fost.

Sigur merge!

La multi ani!
An nou fericit!

Îti urez bafta!

| Sebitheexosdar a răspuns:

Cum te place daca nu v-ati vazut?