Da eu cred ca te place mult pentru ca daca inkearca sa vorbeasca cu tine sa te bage in seama chiar ti-a zis ca te scoate afara deci woow ai sanse exista si posibilitatea sa vrea sa fiti doar prieteni dar nu prea cred. bafta
Tu zici ca esti a 7-a? Mi se pare ca prea iei in serios totul, ca te-a atins pe umar si ca ti-a dat guma . Sincer acum! Vezi sa nu-si bata joc de tine, daca asa zici ca i-a facut prietenei tale. Si nu stiu... poate ca ar fi bine sa-l intrebi de ce se comporta asa, sau sa-l lasi pe el sa vina la tine. Nu stiu daca te place, nu-mi dau seama! Cert e ca mi se pare ca e un baiat foarte imatur. Mai vorbeste cu el si apropiati-va mai mult!
Probabil ca te place daca e asa cum spui tu, dar lasa balta chestia aia cu "el e zodia X, eu sunt zodia Y". Daca-ti place un baiat si nu e zodia care-ti "place", ce faci? Nu-l mai bagi in seama? De multe ori, voi fetele, bagati "frica" in baieti...
Poate el incearca sa te cunoasca mai bine si asta ar trebui sa faci si tu
Aminteste. ti ce i. a facut prietenei tale si nu incerca sa ii arati ca il placi ci doar ca esti prietenoasa.
Vorbeste cu el intreaba. l ce ii place sa faca in timpul liber, la ce materie nu se descurca, fa. i o gluma cum ar fi "si cu fetele cum stai ai pus ochii pe vreo tipa" si vezi ce raspuns iti da. Succes.
Da ew cred ca incepe sa te placa ca sa verifici asta lasa. l cateva zile fi putin indiferenta cu el iar apoi ai sa. ti dai seama daca te place cu adevarat
Bafta :X
Funda?
Hey! mz mult de raspunsuri tuturori.
Crisu : nu le iau in serios, dar este mult prea ciudat, niciodata nu a vb si nu mi-a facut asa!